Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şuan Antu'yu da takip ediyorum, içlerinde gerçekten zil takıp oynayacak olanlar var, 500yıllık tarihi bir binanın yanmasına sevinen ne kadar onun bunun evladı varsa hepsinin sülalesini editliyim. Eviniz yanar inş dicem ama sizin kadar adi olmaya gerek yok.

İçlerinde gerçekten durumun farkında olanlar da var. Bu rekabet meselesi değil, Hayır florya tesisleri yansa bir nebze anlıcam ama 500yıllık tarihi bina eğitim yuvası, arşivler belgeler yanıyor be. Duyarlı insanların hepsine teşekkür ediyorum. Malesef olması gerekene teşekkür eder hale geldik.

Ultraslan içerisinden kim varsa, ben mi organize edicem abi bu işleri ya? Siz organizasyon yapıcaksınız biz katılcaz. Sizin amacınız bu. İlk işiniz bu organizasyonu yapmak olmalı. Çarşı, Genç Fenerbahçeliler vs bütün taraftar grupları davet edilmeli bu protestoya...

Ya sinir krizi geçiriyorum şuan, Çırağan sarayının yan tarafında burası. Bu nasıl bir saçmalıktır, bu nasıl bir zırvalıktır.

Neymiş efendim biz Türkiye bölgesel güçmüşüz, hastır lan sen önce metropolünün merkezinde çıkan yangını söndür!

Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii başka amacın niyetin var da ondan söndürmüyor değilsen!

Yangınla alakan yok. İşin gücün siyasi mesaj. Tartışma platformunda ver mesajını.

Herkes üzülüyor yangına ama senin derdin üzüm yemekten çok bağcıyı dövmek.

Bir Camianin Baskaniyla 2 yildir görüsülmez,birilerinin 3 kurusluk her topcusuyla aylik görüsme yapilir.Bir Camianin elinden teker teker degerli araziler alinir,birilerine tapular peskes cekilir milletin arazisine salonlar yapilir.

Simdi burada makarna kömür dostu bazi Renktaslarim hemen siyaset yapiyorsun diyecek ama son bir kac yila baktikmi olay apacik,basbakan maalesef fanatizmiyle hareket ediyor konu fenerbahcesiyse.

Allahtan ümit kesilmez... İnşallah kötü niyetli insanların emellerine oyuncak olmaz koskoca bir tarih..

İstanbul'un göbeğinde, üniversitenin olduğu yerde birçok tarihi bina olmasına rağmen ufacık bir yangını söndürmek için bu kadar amatörce yapılan söndürme olayını gördükçe insan bir kere daha üzülüyor.

Üniversitenin yakınlarında Çırağan sarayı var Allah göstermesin orda da ufak bir yangın çıksa koskoca tarih kül olacak herhalde.

Buranın tarihi bir bina olduğunu ve ahşap olduğunu kimse bilmiyormi ki? suyla kolay kolay sönmez, köpük filan yokmu acaba?

50 bin kitap çok yazık ya:sad007:

Tarihi bina bi şekilde restore edilir ama giden kaybolan bilgi nasıl geri gelir bilmiyorum....

Kamil abi, yok olan bir binayı restore etmek nedir ki? Yok olan birşeyin sahtesini yapmaktan öte nedir? Nerde kalır tarihi? Belgeler konusuna gelince, bu kadar basit mi bu hayat ya, nasıl daha korunaklı bir yerde muhavaza etmezler... Hiç değilse kopyalarını bari almışlardır. Bina gibi tarihliği kalmasa da sahtesi kalır umarım

Bazılarının eşi benzeri olmayan 50.000 kitap yandımı offf lanet olsun ya lanet olsun :SS::SS::SS:

7-haziran-1932-papazin-cayiri-yangini_381705.jpg

Selim Uygar

O sahilde daha önce bir kaç okul daha yanmıştı ne tesadüfse hepsinin yerine otel yapıldı Allahın bir hikmeti işte

Yangınla alakan yok. İşin gücün siyasi mesaj. Tartışma platformunda ver mesajını.

Herkes üzülüyor yangına ama senin derdin üzüm yemekten çok bağcıyı dövmek.

Bana bak ömer kalbini öyle bir kırarım ki, ne ceza yemek umrumda ne de başka birşey benim sabrımı zorlama! Aklınca siyasi düşünceni savunuyosun! Senin üzümünden de bağcından da başlarım.

Sen benim daha önceleri kaç kere siyasi konuştuğumu gördün? Çırağan sarayının yan tarafındaki 500 yıllık bina yanıyor. 3saat oluyor nerdeyse canlı canlı izliyorum. Sönmek bir yana, azalmak bir yana cayır cayır alevler artıyor! Eğer bu senin kanına dokunmuyor, içinde bir nefret duygusu uyandırmıyorsa, içini bir hiddet kaplamıyorsa senin insanlığından şüphe ederim!

Bana bak ömer kalbini öyle bir kırarım ki, ne ceza yemek umrumda ne de başka birşey benim sabrımı zorlama! Aklınca siyasi düşünceni savunuyosun! Senin üzümünden de bağcından da başlarım.

Sen benim daha önceleri kaç kere siyasi konuştuğumu gördün? Çırağan sarayının yan tarafındaki 500 yıllık bina yanıyor. 3saat oluyor nerdeyse canlı canlı izliyorum. Sönmek bir yana, azalmak bir yana cayır cayır alevler artıyor! Eğer bu senin kanına dokunmuyor, içinde bir nefret duygusu uyandırmıyorsa, içini bir hiddet kaplamıyorsa senin insanlığından şüphe ederim!

He he Efe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt