Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Moussa Sissoko'yu Newcastle şimdiden bağlamış iyi mi...Harbi üzüldüm keşke ilgilenseydik,Melo'nun yerine çok isabetli bir hamle yapmış olurduk

[video=youtube_share;E0BaL9kjFjY]https://youtu.be/E0BaL9kjFjY[/video] şöyle bir arkanıza yaslanın ve wesleyden ritüel izleyınn :)

Renkdaş kırıldıysan özür dilerim ama seninde dediğin gibi burası transfer forumu.Herkes istediğini yazmakta özgür ve herkesin isteği ve amacı Galatasaray'ımızın

başarılı olması ve bu sene Cl'de her ne kadar başarılı olsakta ligde bence rezalet bir haldeyiz.He biz burda mantıklı kadro kuruyoruzda sanki bizim yazdığımızıda

okuyup birşeyler mi oluyor hayır :D .

FM sözcüğü ise bir tabir olarak kullandım yani oralarda oluyor ya bir senede ilk onbirin çoğunun değişip başarının devamı.(Gerçeğide bizim ligde oluyor ve küme düşüyorlar :D )

Estağfurullah Doğukan kırılmadım ve gösterdiğin hassasiyet içinde ayrıca teşekkür ederim

maalesef forumda böyle bir olay var ve gereksiz buluyorum bu tarz olayları yalnızca onu belirtmek istedim

evet seninde söylediğin gibi bir şeyleri değiştirebiliyor muyuz belki gerçekte olmuyor

ama en azından ben bulunduğum forumdan çok güzel bilgiler ve paylaşımlar alıyorum

bu bile başlı başına bir hazinedir benim için

sonuçta çok değerli müthiş potansiyeller var aramızda keşke yöneticilerimiz de bunları görebilse

çok ciddiyim çoğu Scout'um diye geçinen isimden daha iyileri var bu forumda

ciddi ciddi taktik bilgisi üst düzey yorumlar yapanlar var

çok akıllı ve mantıklı kadro kuranlar var

muhabbeti çok güzel olanlardan, öldürücü espri yapabilenlere kadar

bence bunların hepsi bir hazine yeter ki doğru faydalanmasını bilelim...

[video=youtube;tDwwrvFmCyY]https://www.youtube.com/watch?v=tDwwrvFmCyY[/video]

Mourinho'yu ağlatmış adeta reis umarım bizide yaşatacağın başarılarla ağlatırsın :)

neyse ben artik Afrika li oyuncu istemiyorum, bazilari cok iyi ve keske bizde olsun derim, ama 2 senede bir Afrika kupasi olacak ve simdi mesela 4 tane Afrikali olsa takimda bir anda takimin 3/1 gitmis oluyor, bize gore degil yani o yuzden avrupali veya guney amerika li oyuncular gelsin simdi elde Eboue, Dany ve Amrabat varken

Atilla Gökçe diyorki şu anda cine5'te ''Fernandes'in Gökhan'a kavga atması arkadaşlığı pekiştirirmiş'' kelimesi kelimesine bunu söyledi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt