Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alisamiyen.net adresine girince resmi siteye yönleniyormuş, bilmiyordum.

Bugün Tribün Derginin attığı twit;

''Fernandes ve G.süzen birbirleriyle kavga etmiştir. itişme gibi değildir. Bildiğiniz kafa göz girmiştir''..

Koptuğum andır..

:D

CARLOS TEVEZ hayal ettiğim ama yazmaya korktuğum bir forvetti demek ki benim gibi düşünenlerde varmış gözlerim doldu laa ağlayacağım...:sad007:

yani gelmesi çok zor ama olmaz da değil hani

ne dersin renktaş şimdiden sinerjiye başlayalım istersen

Tevez gel buraya kral ol

bırak o yılın 300 günü yağmurlu, kasvetli olan Manchester'ı :b5:

Stoper ve Sol bek transferini bir an once bitirseydik cok iyi olurdu

[video=youtube_share;owyIiBF5R7k]https://youtu.be/owyIiBF5R7k[/video] bakınızz nediyor gerrard :):)

Bu ARADA..

"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed." #iyikidoğdunYaRâsulallah" hayirli kandiller rdaşlarım, kardeşlerim..

:yenieek:

:D :D

Ben devamınıda yazıcaktım yazının ama sinirden unuttum.Geçen sene bize demedikleri kalmadı bu olaylar yüzünden kendi başlarına gelince daha iyi arkadaş olucaklar diye yorum yapıyorlar
actim simdi programa bakiyorum a.gokce mourinho terk gibi konusuyor,kendinden emin futbol dahisi gibi:D

BBPn5wnCcAAGCt-.jpg

snijderin başkan karşısıında oturuşa bak. ayak üstüne atmamış. elinde twitte yok.:asd:

Çin'de futbol yaşamına devam eden Didier Drogba, kulübü Şangay Shenhua'dan sözleşmesinin feshini istedi. (Football Italia)

yaw beyler fernandes ile gokanin kafa goz dagilmisler bir birlerine ama medya'da heberi neden cikmiyor veya bjk kulubu konu ile ilgili bir aciklama yaptimi amet aybaba FT gibi cikip basina aciklamalada bulundumu ... biz nasil bir kulubuz arkadas boyle fener meirlessi icin dunyalari yakiyor hakeme tukurdu anne avrat kufur etti el hareketi felan ama kendi tvlerinde adami savunuyorlar , biz engin cuneyt cakir olayi icin 11 mac ceza itiraz etmiyormus gibi ustuna engine 250 bin euro ceza veriyoruz .. kisaca oyunu neden kuralina gore oyunamiyoruz...

Herkese iyi geceler. Kafa göz dalmayın birbirinize :D

kaan goruyorum hala buralardasin,hayirli kandiller renktas:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt