Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;C-LfWAkHrUw]https://www.youtube.com/watch?v=C-LfWAkHrUw[/video] milan vermezmi,ünal baskan bi kahve icmeye gitse iyiydi

Ben cevap vermek istiyorum evet doğru olanını yaptı. TS maçında da bir o kadar yanlış olanını. Futbol basittir, zor olan ise basit oynamak.

Forvet dediğin biraz bencil olacak her boşta gördüğün adama pas vercekse ne anladım bu işten zamanı geldimi veriyo pasını ama bazende ben atayım diyo adam olcak o kadar.

Forvet dediğin biraz bencil olacak her boşta gördüğün adama pas verceksen ne anladım bu işten zamanı geldimi verio pasını ama bazende ben atıym diyo adam olcak o kdar.

Forvet dediğin vurduğunda gol yapacak ve o forvet ancak bencil olur. O açıdan o golü az oyuncu atardı. Bencillikle doğru pası ayırsak daha mantıklı. Ancak Akhisar maçında bencil olabilirdi karşı karşıyaydı çünkü. Mantıksız oluyor bu dediğin.

Forvet gol atamayacağı yerde bencillik yapıyorsa eksiği çok demektir.

Bize gelebilecek ve alabileceğimiz forvet adaylarından bana göre en yakını Soldado reyizdir keşke gelse ah gözünü sevdiğim golcü görürdük dünya gözüyle.

interin hala kadrosunda görünüyor sneijder.

Boğazımda bir düğüm,gözümde damlalar. Neden ayırdın bizi sonbahar.. :sad007:

Herkeze iyi uykular abiler ve ablar baylar ve bayanlar gençler ve kendini genç hissedenler

Luiz adriano brown ıdeye Vucınıc seneye düşünülebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt