Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Guardiola mandzukic'i oynatmaz herhalde onu alalım

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/01/aslan_b.jpg

takilma gecmise kardesim,gelecege bak keyfine bak.ama bi ara denk gelirsek senle acariz bi jack daniels:b5:

ister istemez geliyor aklına birşeyler. elimde olan birşey değil. inşallah dediğin olur birgün abi. jack daniels ile çok güzel acı çekerim ben :rolleyes:

Transfer Nöbeti

ister istemez geliyor aklına birşeyler. elimde olan birşey değil. inşallah dediğin olur birgün abi. jack daniels ile çok güzel acı çekerim ben :rolleyes:

Geceleri fazla takilma Melih..

Geceler insana yanlizligi hatirlatir gecmisi hatirlatir..

Geceler aci verir adama yoksa..

Rahman abi ne düşünüyorum biliyormusun. Mourinho'nun interle Şl kupasını aldığı sezon oynattığı şablonu kullanırmı Fatih hoca. 3-4-1-2 Sneijder bu şablonla takımı sırtlamıştı. Çok acayip bir şablondu ama. Ben mourinhoya bu şablonla oynadıktan sonra hayran oldum. Adam biliyor işi dedim. Tam olarak 3-4-1-2 değildi. 3-1-3-1-2. Zanettiydi galiba atakta orta saha (ön libero) oynatıyordu. Sistemin işleyişi kusursuzdu. Top rakibe kaptırıldığı zaman 4lü orta sahanın kanatları defans beki oluyordu. bir anda 5li defansa dönüyorlardı. Ve sneijder hayatının futbolunu oynadı bu şablonla..

la... bunu gördüm daldim FIFA13e aldim Juve yi .... mac yapdim, kazandim :D güzel formasyon

Aslında Ömer Şişmanoğlu'nu alıcan Sercan'ın yerine yedeğe koyucan ha...Adam tam bir nöbetçi golcü,yıllardır eksikliğini hissettiğimiz şey :D

Geceleri fazla takilma Melih..

Geceler insana yanlizligi hatirlatir gecmisi hatirlatir..

Geceler aci verir adama yoksa..

Bu söylediğini denedim oktay ama olmuyor. uykum gelmiyor bir türlü. yatakta sağa sola döneceğime nette sağa sola bakmayı tercih ediyorum bende. En azından birşeylerle meşgul oluyorum.

PSG banko oynattigi stoperini vermez. Chelsea'de yeterince sans bulamadigi icin ayrilan Alex de, banko oynadigi ve Sampiyonlar Liginde bir ust tur oynayacagi takimini Sampiyonlar Liginde oynayamayacagi bir takim icin birakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt