Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;XyaP99VUMf0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XyaP99VUMf0[/video]

:asd:

türkiyeye gelmez diyip geldikkten sonra fernandes 2 sneijder eder nedemektir lan:D

o değil de sneijder'e sergen gibi şınayder diyenlere o kadar kıl oluyorum ki anlatamam :)

[video=youtube;XyaP99VUMf0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XyaP99VUMf0[/video]

:asd:

türkiyeye gelmez diyip geldikkten sonra fernandes 2 sneijder eder nedemektir lan:D

Diğeri için de video bulabilir misin? Fernandes 2 Sneijder eder'i

iyi geceler

Re: Transfer Nöbeti

Company alamazmiyiz:o

Veya lescott 30 yasinda

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Bastos ile ilgilendigimiz ne kadar dogru ? Gelirse süper olur. Schalke'nin elinden almaliyiz. Sol kanat, sag kanat, sol bek her türlü oynar.

Seneye Dany'nin durumu ne olacak merak ediyorum.Çünkü seneye ilk 18'de 6 yabancı hakkımız olacak.

Şimdi ilk 11 için yabancı stoper alınırsa gelecek sezon Dany hep kadro dışında mı bekleyecek ?

İlk 11 için yerli stoper alınırsa da açılan yabancı hakkı muhtemelen başka bir mevki ile doldurulacak.O zaman yine kadro dışında kalmış olacak.

Elmander içinde benzer bir sorun var.Adam zaten yedek.

Riera veya Amrabat'tan biride illaki yedek kalacak.

Serdar Taşçı,Kerim Frei ve G.İnler alınırsa ancak kurtaracak kontenjan herhalde.:asd:

Fakat en kolay çözüm 6+2'nin tekrar geçerli olması.Bu konuda federasyona girişimlerde bulunmamız lazım.

Dany hic beklemedigimiz kadar yuksek bir bonservisle transfer olabilir dusuncesindeyim. Bir kac efsane mac oynadi CL'de bu sezon.

Bastos cok baba olurdu. Bulent Tulun Fransa'ya Bastos icin gitmis olamaz mi? Yani CL'de oynatamayacagimiz Chedjou sanki hedef sasirtmaca olabilir gibi geliyor.

Bastos cok baba olurdu. Bulent Tulun Fransa'ya Bastos icin gitmis olamaz mi? Yani CL'de oynatamayacagimiz Chedjou sanki hedef sasirtmaca olabilir gibi geliyor.

Bastos'u Schalke bitirdi büyük ihtimalle. O yüzden sanmıyorum ilgimiz olduğunu. Bastos çok iyi oyuncu ama ben şahsen Bastos ve Melo'nun aynı anda takımda olmasının hiç iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum.

Bastos'u Schalke bitirdi büyük ihtimalle. O yüzden sanmıyorum ilgimiz olduğunu. Bastos çok iyi oyuncu ama ben şahsen Bastos ve Melo'nun aynı anda takımda olmasının hiç iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum.

Melo'nun sezon sonu takimda kalacagina pek ihtimal vermiyorum acikcasi. Keske kalsa ama zor.

Schalke resmi olarak yalanladi bastosu ama bastou sol bek olarak istemek Rieraya küfüt etmek gibi bir sey olur. Savunma yönü rieradan kötü belkide bastosun. sol acik desek ok ama oraya su an adam aramiyoruz.

Edit: Günaydin :)

Re: Transfer Nöbeti

Schalke resmi olarak yalanladi bastosu ama bastou sol bek olarak istemek Rieraya küfüt etmek gibi bir sey olur. Savunma yönü rieradan kötü belkide bastosun. sol acik desek ok ama oraya su an adam aramiyoruz.

Edit: Günaydin :)

Bastos 2010 DK Brezilya milli takımda sol bek olarak görev yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Riera gibi sonradan devşirme bir sol bek olmadı. Riera 30 yaşından sonra o bölgede oynamaya başladı. Hem Bastos transferi ile 3 bölgeye birden transfer yapmış oluruz.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bastos 2010 DK Brezilya milli takımda sol bek olarak görev yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Riera gibi sonradan devşirme bir sol bek olmadı. Riera 30 yaşından sonra o bölgede oynamaya başladı. Hem Bastos transferi ile 3 bölgeye birden transfer yapmış oluruz.

Brezilyada pek de öyle iyi bir turnufa cikarmadi. hem basari olarak hemde futbol olarak cok berbatilar o dönem. Lyonda ise sol acik yilardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt