Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler geçen sezon Riera da pek iyi oynamıyordu hatırlarsanız sonra bir Melosilin tedavisi uygulandı bu sezon coştu.

Acaba diyorum Emre Çolak'ı da soyunma odasında fazla değil 10 dakika Melo'yla bıraksak. Kapıdan bir İniesta olarak çıkabilir mi?:trollface:

o kavgadan sonra melo rierayı ne hale getirmiş emreye dalsa nolur diyorduk bence iniesta değilde bacağı kırık falan çıkar allah muhafaza :cool:

O işler belli olmaz :)

Sercan Sararer (@Sercan_Sararer) tweetledi: 8:05 PM on Sal, Oca 22, 2013:

Wow ! Galatasaray make amazing transfer with signing Wesley Sneijder. Türkiyem hayirli olsun !

Bu da "most big club" taraftarının Sercan'a reply'ı :asd:

Hasan BAGBASi (@HasanBagbasi) tweetledi: 8:38 PM on Sal, Oca 22, 2013:

@Sercan_Sararer And you Sercan ??? Come to Fenerbahce, the best and the most big club of Turkey. Do you want transfert at Fener ?

hahahaha sercan bu geri dönüşten sonra kesin bize gelir hahaha:asd:

robben sneijder'e GS'ye geldiği için tebrik mesajı atmış :D robbeni bu yaz alırsak şaşırmam :D

Orası öyle fakat Riera ve Dany yan yana oynamaya devam ettikçe o bölgeden çok canımız yanacak.

O yüzden bana kalsa hem sol bek hem stoper gerekli fakat ; Sadece biri alınacaksa bu sol bek yani Carlinhos olmalı.

Dany yine iyi bir defans oyuncusu ne kadar Semih ile benzer olsa da , oyun kurucu , lider , pas dağıtan vasıfları olmasa da idare edebilir fakat devşirme bir bek olan ve savunmayı öğrenemeyen bir Riera var o bölgede bu yüzden sadece bir isim alınacaksa bu Carlinhos olmalı.

alex + carlinhos mis gibi olur

Sercan Saraer mi :cheeky-smiley-022: Allah korusun ...

Serdar Aziz de kesinlikle şuanda Dany/Semih ikilisinden daha kötü ama yaşı ve Türk oyuncu piyasası düşünüldüğünde Çağlar + 3m gibi bir rakam fena değil gibi geldi bana ...

kaç kere söyleceğiz

serdar bu takımda oynayamaz

cacık olmaz o heriften.akşam fb ile maçı var izleyin bakalım.balonun teki herif

bizim zan daha iyi ondan

emre'yi lm olarak oynatırsak verim alamayız emre cm yada cam'den başka hiçbiir bölgede oynayamazzz..kazma bir oyuncu değil,inanilmaz yetenekli de değil ama biraz güclenirse çok da güzel cm cam oyuncusu olur

Hocam Emreyi cm de oynat , ğm de oynat wm de oynat ne oynatırsan oynat bir cacık olmaz... İnşallah çok iyi oynar yıldız olurda ben forumun yeni faili olurum ..:D Ama olmaz abi seninki Sahra çölünde yağmur duası etmeye benziyor ...

Beyler bu yeni bilet satışı yapılan sitede biletler bitti mi?

Bilet almak istiyorum satılacak bilet yok diyor!

alex + carlinhos mis gibi olur

Stoper alınacaksa Serdar Taşçı bir numaralı aday olmalı ama yok bu kadar yüke şuan giremeyiz ve devre arası az bir zaman kaldı Stuttgart zorluyor vs. durumları ortaya çıkarsa ;

Kolo Toure veya Mexes'den birini kiralayalım getirelim. Söylediğiniz gibi ise Alex'de olabilir hiç izlemedim PSG'de ama.

kaç kere söyleceğiz

serdar bu takımda oynayamaz

cacık olmaz o heriften.akşam fb ile maçı var izleyin bakalım.balonun teki herif

bizim zan daha iyi ondan

Neyin atarını yapıyosun anlamadımki bende dedim zaten şuanda bizimkilerden kötü olduğunu ama genç bir arkadaş illa istiyolarsa o rakamlar Türk oyuncu piyasası için normal dedim kimler için 7-8m istiyolar ...

Benim ilk ve tek Türk stoper tercihim Serdar Taşçı'dır o olmazsa Ömer Toprak'ı falanda istemem yabancı alsınlar ama illa ısrar ediyolarsa Aziz içinde bu fiyat fena değil yapcak bişey yok piyasa böyle ...

Hocam Emreyi cm de oynat , ğm de oynat wm de oynat ne oynatırsan oynat bir cacık olmaz... İnşallah çok iyi oynar yıldız olurda ben forumun yeni faili olurum ..:D Ama olmaz abi seninki Sahra çölünde yağmur duası etmeye benziyor ...

müthiş oyuncu olur demiyorum..ama türk statüsünde ve çok da güzel yedek olur ama şuanki oyunuyla GS oyuncusu bile değil ne yazıkki..

Hemen melo'yla takılmaya başlamış sneijder :D

umarım çabucak alısır takıma :)

melo ile kanka olmuşlar formayı konuşuyorlar galiba:)

Beyler eger az maliyet diyorsaniz KOLO Toure 5 ay sonra bedava, yani simdi verirsin 1 milyon euro alirsin City den

ben pek sicak bakmiyorum ama adamin kontrati bitiyor bizimkilerde bunun farkinda, kiralama olamaz zaten

SA

Renktaşlar Sneıjder uçaktan inerken çekilmiş fotoğraf vardı

hani yüzünde bi şaşırma ifadesi olan:D

birisi atabilirmi bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt