Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoper alınacaksa Serdar Taşçı bir numaralı aday olmalı ama yok bu kadar yüke şuan giremeyiz ve devre arası az bir zaman kaldı Stuttgart zorluyor vs. durumları ortaya çıkarsa ;

Kolo Toure veya Mexes'den birini kiralayalım getirelim. Söylediğiniz gibi ise Alex'de olabilir hiç izlemedim PSG'de ama.

Alex eğer hala chelsea'de oynayan alex ise müthiş olur PSG'de bende hiç izlemedim..Alması en kolay oyuncu toure olur..Taşçıyı 1 kere bile izlemedim..SerieA,BPL ve TSL'i takip ederim..diğer liglerde sadece özel maçları izlerim o denk gelirse..

Riera ile Melo kanka olmuşlarmış aralarına Sneijder da dahil olmuş anlaşılan:b5:

3-5-2 manu ya barça ya oynarsan o kanatlar bizi 10 luk yapar arkadaşlar :)

3 5 2 de ortasahada oynayan 2 li defans yapılırken defansın arasına karışır veya ortasahadaki kenar oyuncuları geriye yaslanır..5li defans gibi oluyor yani...uygulaması zor taktik ama takımın ahenkle dans etmesi lazım uyum içinde olması lazım..

Orası öyle fakat Riera ve Dany yan yana oynamaya devam ettikçe o bölgeden çok canımız yanacak.

O yüzden bana kalsa hem sol bek hem stoper gerekli fakat ; Sadece biri alınacaksa bu sol bek yani Carlinhos olmalı.

Dany yine iyi bir defans oyuncusu ne kadar Semih ile benzer olsa da , oyun kurucu , lider , pas dağıtan vasıfları olmasa da idare edebilir fakat devşirme bir bek olan ve savunmayı öğrenemeyen bir Riera var o bölgede bu yüzden sadece bir isim alınacaksa bu Carlinhos olmalı.

Ayrıca Sneijder gelişiyle tek forvete dönülecekse Melo'yu biraz daha savunmaya çeker hoca.Böylece hem Melo'nun defans takviyesinin artışıyla hem de Riera yerine Carlinhos'un oluşuyla defansımız daha güçlü olacaktır.

Ayrıca Sneijder gelişiyle tek forvete dönülecekse Melo'yu biraz daha savunmaya çeker hoca.Böylece hem Melo'nun defans takviyesinin artışıyla hem de Riera yerine Carlinhos'un oluşuyla defansımız daha güçlü olacaktır.

bence melo'nun yerine yavaş yavaş yekta'yı kullanacaktır veya alınırsa alper potuk...

Sekiztaş Dentinho'yu alıyormuş kim la bu adam.:o

Sneijder'in gelişi en çok Selçuk ve Melo'ya yarıycak

Selçuk'u her maç 2 kişi tutmaya çalısıyorlardı şimdi daha çok boş alan bulucak

Melo haldur huldur ileri geri koşarken olmayan kondisyonuyla 50de tıkanıyordu

sen sadece defansif takıl kanki biz hallederiz desinler :yenieek:

demirören işte.

dentinho:=)

:asd::asd:

image18.jpg

Dentinho geçen sene Fener'İn çok isteyip de alamadığı adam değilmi ya ? Yanlışmı hatırladım ?

İnanılmaz ya FM'de dahi böyle bir orta sahayı kuran olmamıştır sanırım :

Melo-Selçuk-Sneijder EFSANE :ayatollah:

Kalecimiz müthiş,Eboue mevkisinin en iyilerinden biraz toparlanması yeterli olur.Semih zaten bizden biri.Hamit'in de kendine gelmesiyle müthiş bir takım oluruz.

Seneye yapacağımız önemli 2 takviye ile hedefler büyür. Yeter ki kendi kendimize çelme takmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt