Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

LjIu1ZZ.jpg

şu hale bak ya :(

:sad007:

avrupa pasaportu olan oyuncular'ın yerli satatüsünde oynaması için başvuru yapıldı diye haber vardı ispanya italya gibi çoğu ülkede uygulanıyor olursa yabancı sınırı sorunu kalmaz çoğu futbolcu'nun avrupa pasaportu var :)

Türkiyede de Yaparlarsa müthis olur. Ama sanmiyorum.

Uni'nin ici komple yanmis kül olmus ya :sad007:

Komple yikip, daha ihtisamlisini yapmak lazim aslinda. Belki daha ucuza gelir ve teknolojik acidan cok daha iyi yapilabilir.

avrupa pasaportu olan oyuncular'ın yerli satatüsünde oynaması için başvuru yapıldı diye haber vardı ispanya italya gibi çoğu ülkede uygulanıyor olursa yabancı sınırı sorunu kalmaz çoğu futbolcu'nun avrupa pasaportu var :)

bence şu olmalı.

1-2 oyunu sadece yerli statüsünde. basketbol gibi.

6 sınır olmalı + 2 de avrupadan oyuncu.

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk forması giyen Dentinho'yu kiralamak için Ukrayna kulübü ile anlaşmaya vardı.

AMKSpor

Komple yikip, daha ihtisamlisini yapmak lazim aslinda. Belki daha ucuza gelir ve teknolojik acidan cok daha iyi yapilabilir.

komple yıkamazsın reis. tarihi eser.. ancak tadilat yapabilirsin. izin çıkarsa ancak. ben yıkılmasına karşıyım. tadilat yapılsın ve müze olsun sadece. galatasaray tarihini okulunu anlatan bi yer..

İçindeki Tarih/Kültür/Gelenek/Görenek önemli bizim için..

Yemişim, teknolojisini, kullanışını..

:sad007:

Tamamen yıkılır mı la 500 yıllık bina. Adam gibi restore edilir.

Tamamen yıkılır mı la 500 yıllık bina. Adam gibi restore edilir.

Tamamen ahşap yapı yangından çıkan küller filan çok büyük zarar vermiştir sanmıyorum kolay kolay restore edilsin kullanılmaz hale gelmiştir ne yazık ki umarım bir yolu bulunur.

bu cimbom34 hirbosuna su videoyu gönderiyorum.

[video=youtube;kghELiTnMsI]https://www.youtube.com/watch?v=kghELiTnMsI[/video]

Adamı eleştiriyorsun ama dedikleri çıkıyor yani adam en baştan beri Sneijder parçalıyı giyecek dedi ve giydi.

şu tarihi binalarda hala nasıl iş yapılıyor anlamıyorum. istanbulda olan bilir oraları zaten.

zaten kötü bişey olsun yeminle istanbul yanar. afferdersiniz işimiz gücümüz görüntü özüne sahip çıkan yok..

Tamamen ahşap yapı yangından çıkan küller filan çok büyük zarar vermiştir sanmıyorum kolay kolay restore edilsin kullanılmaz hale gelmiştir ne yazık ki umarım bir yolu bulunur.

Mutlaka bi yolu vardır, bu işin uzmanlarını getirip yaptırır bizimkiler.

Nicollin'e telefonla ulaşan *********************'nın haberine göre Montpellier Başkanı, şu açıklamayı yaptı: “Fenerbahçe ile durumumuzda en ufak bir ilerleme yok ama Inter, Belhanda için 14 milyon avroluk teklifini bize geçti. Ben de Inter’le anlaştım. Oyuncunun menajerine de Inter’le görüşmesi için gerekli direktifi verdim. Tahmin ediyorum ki transferin galibi Inter oldu. Fenerbahçe ekonomik konularda inatçı davranınca bu kararı aldım. Her futbolcunun bir fiyatı var, Belhanda’nın da 8 milyon avro değil.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt