Ertuğrul Kara
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2012
- 2.155
- 0
- 856
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupa pasaportu olan oyuncular'ın yerli satatüsünde oynaması için başvuru yapıldı diye haber vardı ispanya italya gibi çoğu ülkede uygulanıyor olursa yabancı sınırı sorunu kalmaz çoğu futbolcu'nun avrupa pasaportu var![]()
avrupa pasaportu olan oyuncular'ın yerli satatüsünde oynaması için başvuru yapıldı diye haber vardı ispanya italya gibi çoğu ülkede uygulanıyor olursa yabancı sınırı sorunu kalmaz çoğu futbolcu'nun avrupa pasaportu var![]()
Türkiyede de Yaparlarsa müthis olur. Ama sanmiyorum.
Uni'nin ici komple yanmis kül olmus ya :sad007:
Komple yikip, daha ihtisamlisini yapmak lazim aslinda. Belki daha ucuza gelir ve teknolojik acidan cok daha iyi yapilabilir.
Komple yikip, daha ihtisamlisini yapmak lazim aslinda. Belki daha ucuza gelir ve teknolojik acidan cok daha iyi yapilabilir.
Beşiktaş, Shakhtar Donetsk forması giyen Dentinho'yu kiralamak için Ukrayna kulübü ile anlaşmaya vardı.
AMKSpor
Tamamen yıkılır mı la 500 yıllık bina. Adam gibi restore edilir.
bu cimbom34 hirbosuna su videoyu gönderiyorum.
[video=youtube;kghELiTnMsI]https://www.youtube.com/watch?v=kghELiTnMsI[/video]
bence şu olmalı.
1-2 oyunu sadece yerli statüsünde. basketbol gibi.
6 sınır olmalı + 2 de avrupadan oyuncu.
Tamamen ahşap yapı yangından çıkan küller filan çok büyük zarar vermiştir sanmıyorum kolay kolay restore edilsin kullanılmaz hale gelmiştir ne yazık ki umarım bir yolu bulunur.
Adamı eleştiriyorsun ama dedikleri çıkıyor yani adam en baştan beri Sneijder parçalıyı giyecek dedi ve giydi.
Tamamen ahşap yapı yangından çıkan küller filan çok büyük zarar vermiştir sanmıyorum kolay kolay restore edilsin kullanılmaz hale gelmiştir ne yazık ki umarım bir yolu bulunur.