Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmander yerine alacağın adam yine +28 olur (kaliteli adam olacaksa daha genci için bonservis yetiştiremeyiz)

Ujfa yerine alacağın adam hadi Chedjou olsun 27

Melo kalır takımda bence

Çağlar gider yine o yaşta biri gelir

Furkan'ın yaşı zaten ortalamayı aşağıya çekenlerden :)

Bizim yaş ortalaması 27-29 arasında dalgalanır bence hep. Çünkü kaliteli adam istiyoruz ve gençlerin olgunlaşmasıyla kaybedecek vaktimiz yok. Olgunlaşmış gençleri de getirmek zor.

Ben Ujfa yerine 27-28 yaşlarında biri

Melo yerine 24-25 yaşlarında biri

Elmander yerine 25 yaşlarında biri

Çağlar yerine 24-25 yaşlarında biri

gelir diye düşünüyorum.

Ayrıca Furkan,Riera,Engin gibi isimlerin de ne olacağı belli değil.

484849_340314972750322_26919990_n.jpg

üniversitemiz ne halde gelmis, yazik yazik yazik.. :mad::mad::sad007::sad007:

Furkan 90 doğumlu :)

Bence asıl sorunumuz yerli kalitesini artırmak. Bir taraftan takım yaş ortalamasını da düşünüyorsak tek çözüm altyapı gibi görünüyor. Hocanın yorumlarından 2-3 sene o taraftan nemalanamayacağız diye anladım. Yine de gençleştirme gibi bir proje olacaksa bunu altyapıyla paralel götürmek gerekiyor. Bunu sağlamak için de takımda istikrarlı ve sürekli bir yönetim/hoca/teknik kadro olması gerekiyor.

Yerli olarak en kaliteli kadro bizde daha kimi alıcaz? Toplasan 10 tane adam şunu da alalım diyebileceğin, 2-3 tane daha anca alırsın o kadar olur yani . Önemli olan, Amrabat gibi yabancılar yerine Melo, Eboue, Sneijder gibi yabancılarla yerlileri desteklemek bu saatten sonra.

Bu devre arasında stoper aldığımızı farz etsek bile yine kanatlardan oynamaya devam edeceksek sezon sonu as takımda oynayacak üç oyuncuya ihtiyaç var sol bek-sağ-sol açık bunlar şu an takımımızda mevcut olmayanlar Muslera 20 ve + bir bonservise satılıp 7.5 € basıp Onur'u alabiliriz güzel olur.

Ben Ujfa yerine 27-28 yaşlarında biri

Melo yerine 24-25 yaşlarında biri

Elmander yerine 25 yaşlarında biri

Çağlar yerine 24-25 yaşlarında biri

gelir diye düşünüyorum.

Ayrıca Furkan,Riera,Engin gibi isimlerin de ne olacağı belli değil.

Elmander giderse benim gönlümden Torres, Soldado vb. üst düzey bi santrafor almak gerek ki onu da 25 yaşında getiremezsin buraya.

bu fm kafasi oluyor biraz ,gercek hayat degil.

gercek hayatta 27-29 en iyi yas ortalamasidir bir takimda. chelsea ve inter'in cl'yi kazandiklari sezonlarda bakin bi yas ortalamalarina. 20-25 arasi coluk cocuk yetenekliyse 2 3 adet bulunmalidir kadroda. onun disinda ne kadar tecrubeli oyuncularin olursa okadar yukseklere cikarsin futbolda.

sonuc : takimin yas ortalamasi gayet yerinde ve iyidir, hep bu oranda tutulmalidir.

Emir daha önce de deim ya. 2008 yılında milli takımın başındayken Fatih Hoca başarılı takımların yaş ortalamasını 26 olarak açıklamıştı. İstatistik çıkartmış.

ulan medya hemen başlamış sneijdere büyük şok ne mal bir medyamız var

Emir daha önce de deim ya. 2008 yılında milli takımın başındayken Fatih Hoca başarılı takımların yaş ortalamasını 26 olarak açıklamıştı. İstatistik çıkartmış.

26 yas ortalamali takimin birsey kazandigini hatirlamiyorum. juventus bile yas ortalamasini yukseltince juventusluga geri dondu.

Burak-Soldado akarlar çok güzel olur çokta iyi olur.

ayagımın tozuyla bı kadroda ben yapıyım

bu sene....................................................seneye

............muslera...................................................onur

eboue semih toure hakan..........................eboue semih toure carlinhos

.............melo......................................................alper

hamit......selçuk.....amrabat......................robben....selçuk.....chadlı

.............snıjder..................................................snıjder

.............burak....................................................burak

Yerli olarak en kaliteli kadro bizde daha kimi alıcaz? Toplasan 10 tane adam şunu da alalım diyebileceğin, 2-3 tane daha anca alırsın o kadar olur yani . Önemli olan, Amrabat gibi yabancılar yerine Melo, Eboue, Sneijder gibi yabancılarla yerlileri desteklemek bu saatten sonra.

En iyi yerliler bizde diyoruz ama kadro kurarken 5 yerli oyuncu bulamıyoruz. Bir sıkıntı var yani.

Sneijder transferin ötürü bana Antu cep forumu atacak bir babayiğit yok mu? :asd:

Abi işte bu medya için bu mallar için kenetlenmemiz lazım yine bir 4 yıl şampiyon olmamız lazım Avrupa da basarı lazım suratlarına çarpmak lazım ben olsam her mac öncesi medyanın baslıklarını okuturum futbolculara bariz kıskanclar

elmander baros ujfaluji riera sene sonu giderler melo da büyük ihtimal. muslera eboue dany sneijder amrabat kalır yabancılardan sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcularla ön anlaşma yapmak mantıklı olur. en az 3 yabancı alınır hepsine bonservis vermek zor ama seneye çok kaliteli bir forvet alınmalı kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt