Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En iyi yerliler bizde diyoruz ama kadro kurarken 5 yerli oyuncu bulamıyoruz. Bir sıkıntı var yani.

Yerlilerin toplam kalite sıkıntısı var ve homojen dağılım yok. Koca ülkede Burak harici forvet yok mesela. Bir bile solbek yok yahu :o

ben robbeni istiyorum....çok mu uçtum?

Robben'de düşüşte olabilir aslında ama bu Robben Hollanda'lılara göre biraz değişik disiplipsinsiz gibi o açıdan sıkıntı yaratabilir o kadar para verebilecek gücümüz olursa kanat oynayabilen sürüsüne bereket genç var ben onları tercih ederdim açıkcası.

elmander baros ujfaluji riera sene sonu giderler melo da büyük ihtimal. muslera eboue dany sneijder amrabat kalır yabancılardan sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcularla ön anlaşma yapmak mantıklı olur. en az 3 yabancı alınır hepsine bonservis vermek zor ama seneye çok kaliteli bir forvet alınmalı kesinlikle

seneye stoper,solbek,melo giderse ön libero,iyi bi kanat ve forvet lazım.

26 yas ortalamali takimin birsey kazandigini hatirlamiyorum. juventus bile yas ortalamasini yukseltince juventusluga geri dondu.

Arsenal-90li yillarinda manchester united. bunlardan haric ama benimde aklima gelmiyor

Edit: dortmund var bide :D

Alper, Kerim Frei, Serdar Taşçı gibi isimleri renklerimize bağlarsak yaş ortalamamız ideale yaklaşır..Sissoko'yu da Melo'nun yerine görmek isterdim daha 23 yaşında ve sene sonu sözleşmesi bitiyordu fakat Newcastle United onu bağlamış şimdiden..Bence biraz doğru araştırma yapılırsa genç ve yetenekli isimleri bulmak zor değil..

Ba'da 27 yaşındaydı, ben şu genç yabancı olayına bi türlü sıcak bakamıyorum.

Mertcan ben genç derken gidip 20 yaşında alalım demiyorum. Bana göre 28 yaş altı ideal. Üstünde adam alınmasın demiyorum ama takımın yaş ortalamasını 1-2 yaş düşürebiliriz bana göre. Chedjou mesela. 27 yaşında bence süper bir yaş. Leroy Fer mesela yaşı da tecrübesi de fena değil. Eriksen mesela tecrübesiz denebilir mi? Hayır.

Bir de ben ilk 11 ortalamasından çok 25 kişilik kadroyu kastediyorum. İlk 11 zaten biraz daha yaşlı olur.

Fener Fernandes için yapmış bu teklifi heralde..

barış yurduseven ‏@barisssn

vay vay vay bir daha vay 12 MİLYON AVRO+SEMİH+SEZER kime karşılık dersiniz. birisi bu transfer çılgınlığına dur desin artık.

Abartıyosunuz bence, burda millet snejderi geldiğini gelince türkçeyi bırak konuşmayı unuttu..

olabilir sonuçta böyle şeylerr...

Gstv calisaniysan isinide profesyonelce yapacaksin.. Ozaman siradan birini dik oraya.. Ingilizcesi olsun yeterli, bumudur yani.. Abartmiyorum..

Aziz kudurdu tabi.. Ne kadar cirkef herifsin sen ya.

Besiktas satmaz.

Gstv calisaniysan isinide profesyonelce yapacaksin.. Ozaman siradan birini dik oraya.. Ingilizcesi olsun yeterli, bumudur yani.. Abartmiyorum..

beş vakit oktay ne zmn foruma gelsem seni biriyle polemiğe girmiş şekilde görüyorum. Yapma hafız :D

Ben bjk yöneteminin yerinde olsam direk kabul ederim temiz para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt