Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
yengemız turkçe kurdu olmus
yengemız turkçe kurdu olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuh!Giggsle Keitani bir tutmak hangi akila mantiga sigar?
bu futbol bu kadra basıt degıl
yetenkelrı calım atma ızellıgı cogu futbolcuda yok ama
sadece bunlarla futbol oynanmıyor artık
tempolu olacaksın fıt olacaksın
Stoper lazım takıma.
Renktaş bende ftw yi takibe aldım da videolarını nasıl nerden izlerim..
sormasi ayip degilse.en son keitayi ne zaman izlediniz?

Keita'yı her maç 90 dk izlememe gerek yok. Takıma gelsin demiyorum ama sefilleri oynayan Hamit'ten yararlı olacağı kesin.
yuh!Giggsle Keitani bir tutmak hangi akila mantiga sigar?
Emrede güç kalmamış vallahi topu kaldıramıyor bile. Büyük ihtimal vucudu geliştirmek için ona yükleniyor ve pa atmaya gücü falan kalmıyor. Olmayan driplingi vardı zaten o tamamen yok olmuş. Ama beni hayal kırıklığına uğratan artık top çalamaması. Arda gibi nefis top çalardı geçen sene ilk başlarda, o özellikte tamamen yok olmuş. Bom boş adam olarak sahaya çıkıyor. Umarım sneijderden bir şeyler öğrenir. Takımda melo gibi bir kesici varken top nasıl çalınır halaa tam anlamıyla öğrenememesi gerçekten garip.
Ben olsam yapışırdım meloya hergün yarım saat top çalmayı-kesmeyi öğretsin. Bizim şu türk gençler 20 yaşına gelince tamam oldum havasını bıraksalar tüm dünyayı inletirlerde ah nerde.
yedek kulübende aydının mı yoksa keitanın mı oturmasını istersin.
allahını seversen necatide ne kadar tempo vardı bana bi anlatsana allasen
bizde bütün morukları toplayalım demedik zaten,aklıyla oynadığı yeteneklerini konuşturduğu sürece 50 sine kadar oynasın adam bizene yaşından başından
sezai carlinhosun babasinla konustun mu?
valla kac senedir oynamiyor Keita.Bende Keitani severdim burasini karistirmamak lazim.sevgi ayri mantik ayri.Bence su an gelse bile bir sey degistirmez.