Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit'ten oluyo mu o dediğinden peki?

Hamitin su an icin.Hizli hucum konusunda sorunu var.Yani bu duzelicek bir seyde degil.Yani Keitadaki gibi ve ya Aydindaki sprinterlik Hamit yok.Amma Hamit oyunu tutmak cok basarili bence.Tabiki gol felan atmasada bir kac Sampiyonlar Ligi macinda cok basariliydi.Yani yayari dokundu.

Birde ben Keitayi severim.amma Keita olmus aglayani yok.

Gerçekten Ünal Aysal gibi bir kişilik çok önemli mükemmel diksiyonuyla konuşma adabıyla..

Kısaca sürede ki icraatlarıyla kesinlikle unutulmazlar listesine adını koydu..

geçen sene işte bu yüzden herkes şaşırdı necati mevzusuna

fizik önemli değil demiyorum tabi

ama necati bile bu ligde böyle oynuyosa ki necati hiç bir zaman müthiş tempolu bi topçu olmadı,keita 3-4 sene önceki temposu azalsa dahi bu ligi her türlü götürür.Performansı eskisi gibi olursa zaten formasını bırakmaz eboueyle beraber sağ kanadı alır götürür ama performansı eskisi gibi olmasa bile yedek kulübesinde dursun aydının enginin yerine adam fiyatıda urfa aldığına göre son deece uygundur bize işlemez

mertcıgım haklısın ama o derec bıle degıl artık keıta

necatı zaten fızık olark ıyı olsa bız bırakmazdık sadece yetenekelrın sayesınde oynuyor eskısehırde

gercekten fızık olark çok kotu

ama pas alısı verısı oyun zekası ust duzey ne umut ne burak nede elmanderde bu oyun zekası yok

ama yetmıyor bu

SON DAKİKA: Şanlıurfaspor, bir dönem Galatasaray forması giyen Abdul Kader Keita'yısezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

dogru mu bu?

haklısın guzel ıronı

senı haklı kılan hamıtın rezıl olması olabılır

bu işler bu kadrmı basıt

melo kac ay oldu toplamadı ki fızık olarak ıyı olan bırı

hepatıt hastası keıtamı toparlayacak

Anlamamakta ısrar ediyosun. Ben Keita toplar filan demiyorum. Alalım da demiyorum.

Burda Keita ile dalga geçtiniz bende o dalga geçtiğiniz Keita Hamit'ten daha yararlı olur dedim.

Ynt: Transfer Nöbeti

Kaynaksız duyumlara izin verilmeyecektir.

Rahatsız olduğunuz kişilerle polemiğe girmek yerine raporlamayı tercih edin.

Sansürlü, açık, imalı her türlü küfür yasaktır. Lütfen dikkat edelim.

galatasaray-amblem-resimleri.jpg

.

Fatih Terimin gelisinden sonraki Aydina raziyim sahsen.yahu bu Keita bu kadar iyise neden Sanliurfasporu secdi?Bakalim ne yapacak orda.

bu kadar iyiyse bile falan bunlar doğru laflar değil.o zaman avrupada bazı takımlar diyo sneijder bu kadar iyiyse niye türkiyeye gitti.Eee adam şimdi kötü topçumu yani biraz geniş bakalım lütfen istirham ediyorum:ayatollah:

ikisinide istemezdim

bizde shaqiri falan isteriz ama aydın yada keita seçimlerinden biri önüme çıksa sonuna kadar keita tabbi

Keita'nın ölüsü bile 1 aylık antremandan sonra Hamit'ten daha yararlı olur.

aynn erdinç al dene yahu tutmassa 500 bin euroda keitadan zarar et ne kaybedersin,bugün ceyhun çağlar denen adamlar bile 1 milyon civarı para alıyolar

Keita diyenlere hayretle bakiyorum.Zaten hamitle keitayi da kiyaslamislar ama birincisi hamiti 11 de tutan guc Turk olmasi.Ikincisi de hamit yerinde oynamiyor bunu da gozardi etmeyin

Kondüsyon ve maç kondüsyonu diye kavramlar var arkadaşlar. Halı saha maçı yorumlar gibi konuşuyorsunuz.

Anlamamakta ısrar ediyosun. Ben Keita toplar filan demiyorum. Alalım da demiyorum.

Burda Keita ile dalga geçtiniz bende o dalga geçtiğiniz Keita Hamit'ten daha yararlı olur dedim.

dalga geçene gulerleer bak ne dıyorum

gordugun syılı kanatlardan keıta

ama artık bıttı o iş

31 yasında dıbe vurdu

Amrabat.O takimlarda rakip sahalarda bos alan buluyordu.Amma rakibi baski altina aldigimiz maclarda.Amrabatin o esnekligini hiss edemiyoruz.Yarim sezonda aklimda kalan maclari bir tek SL maclarinda vardi, bizde icerideki Cluj ve braga maclarindan baska hepsinde kontrollu oynadik.Amrabatda verimli oldu.

Ben ondan bahsetmiyorum ki. Aç bak Kayseri'de ki Amrabat'In fiziği ile şu anki fiziği aynı mı.

bizde shaqiri falan isteriz ama aydın yada keita seçimlerinden biri önüme çıksa sonuna kadar keita tabbi

öyle bir tercih niye yapalım. başka kanatmı yok bu dünyada.

ayrıca Ş.Urfa ile Galatasaray bir mi de Sneijder örneğini vermişsin

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk Bir de Adil Rami var, Valencia'dan ama maliyet bakimindan imkanlari biraz daha zorlamak gerekir.(12m€) Isvecli 5m€ civarinda.

Sneijder bile geldi , kop ve sen de gel Serdar Taşçı:yenieek:

Alem defans görsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt