Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamitin su an icin.Hizli hucum konusunda sorunu var.Yani bu duzelicek bir seyde degil.Yani Keitadaki gibi ve ya Aydindaki sprinterlik Hamit yok.Amma Hamit oyunu tutmak cok basarili bence.Tabiki gol felan atmasada bir kac Sampiyonlar Ligi macinda cok basariliydi.Yani yayari dokundu.

Birde ben Keitayi severim.amma Keita olmus aglayani yok.

O kadar para verdiğimiz Hamit'in bi kaç maçta yararının dokunması senin için yeterli yani.

bu kadar iyiyse bile falan bunlar doğru laflar değil.o zaman avrupada bazı takımlar diyo sneijder bu kadar iyiyse niye türkiyeye gitti.Eee adam şimdi kötü topçumu yani biraz geniş bakalım lütfen istirham ediyorum:ayatollah:

bu cevabi alacagim belliydi.Allah askina Galatasarayla Sanli Urfaspor birmi?Avrupadan degil nerden bakarsan bak.

Sneijder hollanda milli takiminin kaptani.Amma Keita iyi oldugu gunerde bile milli takimi icin hep ikinci secenek olmusdu.bir kac TD si tarafindan.Ayrica bende hucum yonunu begenirdim, amma bence defansif acidan hic takimamada yarari yoktu.Su an gelsin Eboue remen cildirir.

fas - cape verde macini trtspor verecek dogrumu arkadaslar ?

kewel nasıldı hatırlayın hastalıgı onun verımlılıgı dusuruyordu

doktorlar kesınlıkle ara verceksın dıyordu

fızık kondısyon gunumuz futbolunda en onemlı unsur

spor yapan arkadaslar bılır

kendını nasıl rahat hıssettırdıgını spor yapmanın

buda buna benzer bısey

fızık olarak yetersızsen o sahada oynamak kahır gıbı gelır

komık durumlara dusersın

Keita çok hazırlıksız olabilir ama 32 yasında. Çok yaşlı değil. Kilo almadıktan sonra 2 sene rahat oynar. Demiyorum ki Schalke maçına ilk 11 çıksın, CL de 30 dakika ligde 45-60 dakika rahat oynar.

Yaw Keita 3 aydır boşta gezio, en sonunda ala ala Urfaspor alıo, bazıları da burda ah be Keita diye iç geçiriyor,şaka gibi hakkaten :SS:

keşke Serdar Taşçıyı alabilsek stopere :rolleyes:

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk Menajerler Galatasaray'a son olarak Genoa'da forma giyen Andreas Granvist'i onerdi.

Sadece Granvist'de değil , Adil Rami'de varmış önerilerin içinde ve bonservisi 12 Mn € civarıymış , Granvist ise 5 Mn € civarıymış.

Madem bu kadar para vereceğiz gidin alın gelin Serdar Taşçı'yı sezon sonu bir daha stoper aramayalım.

Hiç olmadı kiralayın Kolo Toure veya Philippe Mexes'i yarım sezonluğuna sezon sonuna kadar kafamız rahat olsun sezon sonu yine Serdar Taşçı'ya yöneliriz.

64224_10152434175115459_1780261087_n.jpg

Biraz anlayisli davranmamiz lazim.

Emre gecen sene Derby´den sonra, hep banko oynadi, hicbir macda dinlenmedi. Sampiyonlar Ligi olsun, Lig olsun hatta yedek takimla ciktigimiz kupa olsun. Adam 21 yasinda, böyle bi fiziksel düsüs dogaldir. Hele Emre´nin fizigindeki oyuncular icin.

Fatih Hoca onu bi ara 1-2 mac hic oynatmadi bu sezon, hangi maclarda oldugunu unuttum simdik.

Hergün calismakla degil, dogrü yöntemle calismak önemlidir. Fazla kas yapmasi da iyi degil. Amrabat´a bak. Adam güresci olup cikti basimiza, dün eski Amrabat´in mac özetlerine ve videolarina bakarken, bunu fark ettim.

Emre vucut yapınca süper star olacağını sanıyor dediğin gibi yanılıyor. Vucut değildir herşey zaten beyni ile oynasa felaket yetenek.

Kendine yazık ediyor taraftarın tahammülü kalmadı artık. Üzülüyorum o çocuğada az silkelenmesi lazım kendine gelmesi lazım.

boş boş konuşan sensin.

1 aylık antrenman ile Hamit ten çok iş yaparmış diyen sensin. bu adam bu kadar çoşacak olsa Ş.urfa ya bırakırlarmıydı.

Gelmiş bana Hagi'den Bülent'ten bahsedersen boş konuşma derim.

Bu kadar coşacak filan demiyorum niye okumuyosun yazılarımı.

Dalga geçtiğiniz Keita milyonları alan Hamit'ten daha yararlı olurdu takımda olsaydı diyorum..

Çok mu zor bu cümleyi anlamak.

Ayrıca Şanlıurfa da yönetim değişikliği oldu. Tahminime göre Bankasya'ya göre iyi para vermişlerdir eğer haber doğruysa.

Sadece Granvist'de değil , Adil Rami'de varmış önerilerin içinde ve bonservisi 12 Mn € civarıymış , Granvist ise 5 Mn € civarıymış.

Madem bu kadar para vereceğiz gidin alın gelin Serdar Taşçı'yı sezon sonu bir daha stoper aramayalım.

Hiç olmadı kiralayın Kolo Toure veya Philippe Mexes'i yarım sezonluğuna sezon sonuna kadar kafamız rahat olsun sezon sonu yine Serdar Taşçı'ya yöneliriz.

Kesinlikle öyle şu Taşçı'yı düşünmüyolarmı ya çok merak ediyorum :(

Hamit dediginiz adam Keitanin kariyer olarak Keitanini 5 boler 10 carpar.Oynadigi SL mac sayisina acin bakin.Hamit bos oyuncu degil.Tabiki suanki performansi iyi degil.Amma Hamitdeki futbol aklinin %10 Keitada yoktur.

mertcıgım haklısın ama o derec bıle degıl artık keıta

necatı zaten fızık olark ıyı olsa bız bırakmazdık sadece yetenekelrın sayesınde oynuyor eskısehırde

gercekten fızık olark çok kotu

ama pas alısı verısı oyun zekası ust duzey ne umut ne burak nede elmanderde bu oyun zekası yok

ama yetmıyor bu

zaten illa keita alınmalı vs tarzı bişey demediki kimse burda ,eğer şanlıurfanın bile bu adamı alacak gibi bi gücü varsa biz her türlü alırız.Denemekten zarar gelmez keita gibi bi topçuyu ondan bahsediyorum,takımdaki yedeklere bakıyorum ondan bahsediyorum,senin yedek kulübende ıscolar,mertens ler varda bizmi dedik illa keita diye.Yok kadeşim yok.Senin yedek kulüben de aydın la emre var kanat olarak.

öyle bir tercih niye yapalım. başka kanatmı yok bu dünyada.

ayrıca Ş.Urfa ile Galatasaray bir mi de Sneijder örneğini vermişsin

sneijder örneğini kıyas açısından vermedimki zaten ben senin bakış açına göre bi örnek verdim

başka kanat mı yok dünyada elbette var ama 300-500 bin euroya keita gibi bi adamı ister kiralık ister satılık al yeterki bizde okey diyelim,hatta keşke keitadan daha iyisini bulsak da keitayı bizde istemesek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt