Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah aşkına böyle bi mantık varmı

İsterse demokratik kongo da 8.lig takımına gitsin adam top oynamayı biliyo gerisi faso fiso

emin ol bilse şanlıurfaya bırakmazlardı eski haline birşey demiyorum ama şuan hem fiziksel hemde mental olarak bitmiştir

_41750884_second2416.jpg

Keitayı çevreleyen Arjantinli futbolcular demiş fotoğrafın açıklamasında. Keita olup olmadığını çıkaramadım.

ÇEvrelemişler napacaklarmış şerefsizler tığ gibi oğlana? :D

melih abeyy ne demiş en güvenilir kaynak omu acabam:asd:

bende gram güvenmem. bir tane bildiği bişi olmadı bugüne kadar.

(sözüm sana değil)

Ben her zaman takip ederim, yalan söyleyecek biri değil asla. Pek transfer konuşmaz, transfer konuşursa da dediği ölçüde gider hep. Bu kesin, güven bana.

zaten illa keita alınmalı vs tarzı bişey demediki kimse burda ,eğer şanlıurfanın bile bu adamı alacak gibi bi gücü varsa biz her türlü alırız.Denemekten zarar gelmez keita gibi bi topçuyu ondan bahsediyorum,takımdaki yedeklere bakıyorum ondan bahsediyorum,senin yedek kulübende ıscolar,mertens ler varda bizmi dedik illa keita diye.Yok kadeşim yok.Senin yedek kulüben de aydın la emre var kanat olarak.

sneijder örneğini kıyas açısından vermedimki zaten ben senin bakış açına göre bi örnek verdim

başka kanat mı yok dünyada elbette var ama 300-500 bin euroya keita gibi bi adamı ister kiralık ister satılık al yeterki bizde okey diyelim,hatta keşke keitadan daha iyisini bulsak da keitayı bizde istemesek

Mert şu anda kaç yabancımız var?

1- Muslera

2- Ujfalusi

3- Dany

4- Eboue

5- Riera

6- Elmander

7- Amrabat

8- Baros

9- Sneijder

10- Düşünülen Bek yada Stoper

Seneye yabancı sayısı durumu varken, deneme amaçlı Keita alınsa 2 sene sonra Fatih hocanın yaptığı saçma transferler listesi yapılır ilk sıraya yazılır.

Keita sevdiğim bir oyuncuydu, fakat artık Keita bitmiştir. Okeye 4. olmak dışında bir işimize yaramaz. 6 Yabancı yüzünden biz oyuncu kesmek zorunda kalırken yedek kulubesini boşa işgal edecek bir oyuncuya daha ne gerek var?

Aydın-Engin-Emre-Yekta şu aşamada yeterli yedeklerdir ve kontenjan sıkıntımız ortadayken kenarda otursun diye sağ kanat almayada gerek yok.

4-3-1-2 oynarsak Hamit çok daha faydalı olacaktır. Ve Riera yerine gidip gelebilen iyi bir sol bek alırsak tadından yenmez. Bırakalım artık eskileri, emin ol Keita eski halinde değil adam arap liginde bile oynamadı paramı alırım dedi ve yattı. Artık 2. lig bile ona ağır gelir.

emin ol bilse şanlıurfaya bırakmazlardı eski haline birşey demiyorum ama şuan hem fiziksel hemde mental olarak bitmiştir

keitanın kafası biraz ters al saada gitmek yerine avrupada iyi bi kulübe gidebilirdi ondan hemfikiriz ama bu adamın futbolunda değil kafasında sorun olduğunu gösterir

hadi 22-23 yaşında vizyon transferi yapsak neyse diyicemde makul bi fiyata keita gibi bi topçu denenebilirdi olursa ne ala olmassa zaten bize dokunmaz ondan bahsediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt