Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Keïta 6 Ağustos 1981 doğumlu Aslan burcu.

Aslan burcu insanı, başa geçmek için yaratıldığına inanır ve ona göre davranır. İyi bir plancı, fevkalade bir örgütçü olduğu için kolayca tepeye tırmanabilir. Güçlü kişiliği karşısında başkaları çoğu zaman geriler. Aslan insanı, yine ateş grubundan olan Koç insanı gibi doğuştan liderdir. Ama sabit gruptan olduğu için daha iyi örgütçüdür. Güleryüzlü, neşeli, merhametli, cömert, fedakar olan Aslan burcu insanının çok dostu bulunur. Kendisinin çok önemli bir insan olduğuna inanır. Küçük yaşta eğitilmezse, küstah ve başkalarını ezmek isteyen bir tip olabilir. Herşeyin en iyisini isteyen bu insan, cömertlikle kalmaz, müşrifliğe de kalkar. Aslan insanı, güçlü ve merttir. Gururu yüzünden de durumu kötü bile olsa, sanki herşey çok iyiymiş gibi davranır. Gerekirse Aslan kadar cesur olduğunu da gösterir, ama Koç insanı gibi saldırıya geçmez; sabit gruptan olduğu için yerinden kımıldamadan bekler. Ancak gururu yaralanırsa saldırabilir.

Montpellier-Sochaux maçı var şu an Trt Spor'da...Sanırım maç bizim köyün patates tarlasında oynanıyor :D

nerde amrabatın maçı? trt sporda fransa kupası maçı var....

SON DAKİKA...

Sebastian LETO , pana ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti..

Leto gelse yemin ediyorum duman eder türk ligindeki kasapları. adamda güç hız ne ararsan var..sakatlıktan sonra ne durumda onu bilmiyorum ama

leto eskiden iyiydi. 2 senedir çöküşte

bu Benatia da baya iyi stoper

adıl ramı ismi nerden çıktı burda ara sıra telaffuz ederim hastasıyım o adamın ulan keşke o olsa ya ciddi bi duyummu bu

beyler bu isim nerden çıktı bi bilgilendirebilecek var mı müthiş bir stoper bu adam en çok istediğim stoperlerden biri hatta avrupada burda konusunu etmiştim herkes benle dalga geçmişti :D

Transfer Nöbeti

İstediği kadar yabancı kontejyanı yesin Adil Rami ye hayır diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim. Dany yerine oynar işte ama pahalı.

Buyrun bugün bizzat davet edildim istanbul'a ve cektigim resim.

269585_469387253117600_978457452_n.png

kim bunlar

beyler bu isim nerden çıktı bi bilgilendirebilecek var mı müthiş bir stoper bu adam en çok istediğim stoperlerden biri hatta avrupada burda konusunu etmiştim herkes benle dalga geçmişti :D

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk

Bir de Adil Rami var, Valencia'dan ama maliyet bakimindan imkanlari biraz daha zorlamak gerekir.(12m€) Isvecli 5m€ civarinda.

Irmak Kazuk söylemiş twitter da

Keïta 6 Ağustos 1981 doğumlu Aslan burcu.

Aslan burcu insanı, başa geçmek için yaratıldığına inanır ve ona göre davranır. İyi bir plancı, fevkalade bir örgütçü olduğu için kolayca tepeye tırmanabilir. Güçlü kişiliği karşısında başkaları çoğu zaman geriler. Aslan insanı, yine ateş grubundan olan Koç insanı gibi doğuştan liderdir. Ama sabit gruptan olduğu için daha iyi örgütçüdür. Güleryüzlü, neşeli, merhametli, cömert, fedakar olan Aslan burcu insanının çok dostu bulunur. Kendisinin çok önemli bir insan olduğuna inanır. Küçük yaşta eğitilmezse, küstah ve başkalarını ezmek isteyen bir tip olabilir. Herşeyin en iyisini isteyen bu insan, cömertlikle kalmaz, müşrifliğe de kalkar. Aslan insanı, güçlü ve merttir. Gururu yüzünden de durumu kötü bile olsa, sanki herşey çok iyiymiş gibi davranır. Gerekirse Aslan kadar cesur olduğunu da gösterir, ama Koç insanı gibi saldırıya geçmez; sabit gruptan olduğu için yerinden kımıldamadan bekler. Ancak gururu yaralanırsa saldırabilir.

burcumun tüm özelliklerini taşıyorum:yenieek:

Biz rakip orta sahada defansi kurcaz Granqvist ve Rami gibi 2 tane kule ve agir stoperle ilgilenecez sacma.

bende diyorum ki başka biri alınsın Keita lardan filan eski oyuncu takıntısından kurtulalım.

maç başı parasını ekledin mi Keita' nın?

Maç başı parası yazmıyordu sen söyle ekleyelim. Hamitin 2.9 garanti 20bin maç başı.

Bende Keita alınsın demiyorum. Yabancı kontenjanı varken alınması çok saçma zaten.

Benim demek istediğim fiyat/performans- Hamit/Keita.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt