Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam Schalke maçında hep birlikte görürüz karpuzcuyuda futbolcuyuda madem ben burdayım sözümün arkasındayım.

ben seni görmedim hiç buralarda ilk defa görüyorum

+o kadar maç oynamış asist yapmış ama schalke maçında kötü oynayınca kötü topçu olacak diye kendini şartlandırıyosan ne anlatıyım ki ben sana

55140.jpg

beyler :sad007::sad007:

Hıhı o olsa zaten daha önceki maçlarda gösterdiği etkinin sonucuyla 5 tane sallardık. Abi niye kendinizi kandırıyorsunuz merak ediyorum adam bizim topçumuz değil kesinlikle.

Güzel kardeşim, Amrabat futbolcu değil diyorsun zaten 1-0 yenik başlıyorsun konuya; öncelikle dikine giden bir oyuncu Emre gibi kendi ekseninde dönen bir gezegen değil, ikincisi CL maçlarında gördükki asistleriyle baya bir katkı yaptı takıma,Eğer performansa göre bakarsan Selçuk sene başından beri çok kötü oynuyor o zaman onada futbolcu değil de, keza Eboue de çok kötü vs vs

Granqvist'in ismi bir kaç transfer dönemidir geçiyor. Açıkcası kendisini Youtube'daki videoları hariç izleme fırsatım olmadı. Onlarda da golleri vs. var zaten. Nasıl bir oyuncudur, tamam budur işte diyebileceğimiz bir isim midir? Dany'den çok artısı var diyebilir miyiz kendisine? Genoa şu an Serie A'da en çok gol yiyen 4.takım durumundaymış. Ben açıkcası her şeyden evel lider özellikli bir stopere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Eldeki stoperlerden çok fazla artısı olmadığı sürece bence yedeğe bir yerli alarak Semih-Dany tandemini sezon sonuna kadar sürdürebiliriz. Sezon sonu da Dany'yi iyi bir paraya göndererek yerini içimize tamamen sinen bir oyuncuyla doldururuz. Sadece almış olmak için almamak lazım, malum beklenilen alınamazsa sezon sonu yabancı sayısı başımızı ciddi bir şekilde ağrıtabilir.

yeşil burun taktı :D

kayseri'de ki Amrabat'a ne oldu anlamak mümkün değil.. Adam geçmeyi unuttu resmen , kayseri'de yardırıyordu

aynen. bazen düşünüyorum bu adam teker teker adamları geçer peşine takardı hepsini kayserideyken. bize gelince sanırım sisteme uyum sağlarken bazı özellikleri geriledi. şimdi sneijder gelince ona daha uygun bir sistemde oynayabiliriz. 4-4-2 dizilişinde tam bir kanat gibi oynayamıyor içeriye kat etmek zorunda. şimdi 4-2-3-1 gibi bir dizilişle oynarsak o zaman kanat oyuncusu özelliklerini gösterebilir bence.

Amrabat 8 deilde 2-3 milyona alinsaydi Bizdede cok farkli oynardi.Sanki verilen paranin altinda eziliyor adam.

Ahanda Yeşil Burun attı..İyi oldu bu Fas elendi büyük ihtimalle

ben seni görmedim hiç buralarda ilk defa görüyorum

+o kadar maç oynamış asist yapmış ama schalke maçında kötü oynayınca kötü topçu olacak diye kendini şartlandırıyosan ne anlatıyım ki ben sana

Bende seni görmedim burdayım ama yazmıyorum vs bu önemli değil. Tek maçla değerlendirmeyelim o vakit geldiğinden itibaren 3 maçı baz alalım haa sadece istatiksel olarak bakacaksak öncellikle Burak'a çamur atanlar susmalı Ambarat'ın oyuna etkisini ve oyun zekasını kanat olarak yaratıcılığını adam eksiltme özelliğini objektif olarak değerlendirelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt