Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Cevap: Transfer Nöbeti
Gooooolllll
Gooooolllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert ben dediğini anlıyorumda bak Melo yu yazmamışım buda 11 yabancı zaten ediyor. Sınır olmasada keşke 1-2 afrikalı alsak gelsek şöyle genç ve saldırgan böyle sınır varken biz aydına bile messi gözüyle bakmak zorunda kalıyoruz ki bu sene aydın yine eskisinden çok daha iyi o nedenle Keita beklesin istemem işin aslı.burada ben sana illa gelmeli diyorsun manasında düşünüp yazmadım yanlış anlama sakın, dediğim gibi oyuna bile sokamayız bu yabancı sayımız varken.
Amrabat 8 deilde 2-3 milyona alinsaydi Bizdede cok farkli oynardi.Sanki verilen paranin altinda eziliyor adam.
Senin burada fitne çıkartma çabaların gibi.....:b5:
Bende seni görmedim burdayım ama yazmıyorum vs bu önemli değil. Tek maçla değerlendirmeyelim o vakit geldiğinden itibaren 3 maçı baz alalım haa sadece istatiksel olarak bakacaksak öncellikle Burak'a çamur atanlar susmalı Ambarat'ın oyuna etkisini ve oyun zekasını kanat olarak yaratıcılığını adam eksiltme özelliğini objektif olarak değerlendirelim.
Ahanda Yeşil Burun attı..İyi oldu bu Fas elendi büyük ihtimalle
Aynen tebrik ederim içinizdeki kuşu buldunuz moderatörlerden ricam bu arkadaşa madalyasını veriniz lütfen.
Amrabat 8 deilde 2-3 milyona alinsaydi Bizdede cok farkli oynardi.Sanki verilen paranin altinda eziliyor adam.
kayseri'de ki Amrabat'a ne oldu anlamak mümkün değil.. Adam geçmeyi unuttu resmen , kayseri'de yardırıyordu
kadroda daha iyisi varda oynatılmıyor mu![]()
velını arkasındakı fena degıl![]()