Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mert ben dediğini anlıyorumda bak Melo yu yazmamışım buda 11 yabancı zaten ediyor. Sınır olmasada keşke 1-2 afrikalı alsak gelsek şöyle genç ve saldırgan böyle sınır varken biz aydına bile messi gözüyle bakmak zorunda kalıyoruz ki bu sene aydın yine eskisinden çok daha iyi o nedenle Keita beklesin istemem işin aslı. :) burada ben sana illa gelmeli diyorsun manasında düşünüp yazmadım yanlış anlama sakın, dediğim gibi oyuna bile sokamayız bu yabancı sayımız varken.

Meloyu yazmamışsın ama barosu yazmışsın:yenieek:

sana yazmadım zaten bi on sayfa anlatamadık ne dediğimizi bende senin vesilenle biraz daha uzun yazdım anlatmak istediğimi:eek:

ben boyle bı defas anlayısı gormedım çok ılgınç bı yapıları var fasın

Bende seni görmedim burdayım ama yazmıyorum vs bu önemli değil. Tek maçla değerlendirmeyelim o vakit geldiğinden itibaren 3 maçı baz alalım haa sadece istatiksel olarak bakacaksak öncellikle Burak'a çamur atanlar susmalı Ambarat'ın oyuna etkisini ve oyun zekasını kanat olarak yaratıcılığını adam eksiltme özelliğini objektif olarak değerlendirelim.

kadroda daha iyisi varda oynatılmıyor mu :o

umutsuz olmak istemiyorum ama Amrabat elimizde patlıycak galiba :(

kayseri'de ki Amrabat'a ne oldu anlamak mümkün değil.. Adam geçmeyi unuttu resmen , kayseri'de yardırıyordu

abi o donemde de kayserispor un rakipleri acik futbol oynuyordu ve amrabat hisiyla agir defans oyuncularina fark atiyodu,

ben hep derdim amrabat in teknigi sifir calim atma becerisi zayif

Amrabat daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Hasan Şaştan çok şey öğrenebilir. Bazı şeyler tabiki küçükken öğreniliyor ama yinede üstüne koyabilir.

kadroda daha iyisi varda oynatılmıyor mu :o

He bende öyle dedim zaten. Sanki ben niye o alındı ya da oynatılıyor diyorum ben gelecek için bizim oyuncumuz olmadığını söylemeye çalışıyorum yok arkadaş yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt