Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acıyorum :sad007:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
ousta - 23.01.2013 13:23[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

xx gazetesi: Wesley Sneijder ve eşi geldikleri ilk gece ünlü gece kulubü Reina´da eğlendi.

Bence fazla söze gerek yok. Bu adam inşallah hiçbir şey oynamadan parasını alıp yatacak.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Arkadaşlar Amrabat a sallamak gerçekten çok anlamsız şu an itibariyle. Bence şu an en becerikli kanat oyuncularımızdan biri. Topla inanılmaz hızlı hareket edebiliyor ve bu bir kanat oyuncusu için olmazsa olmaz bir özellik. Ayrıca ayak içiyle kestiği toplar inanılmaz tehlike yaratıyor. Yani bu adam bizim önemli hücum silahlarımızdan.

E tabi Galatasarayımıza gelmiş olmanın baskısını halen üstünden atabilmiş değil o ayrı. Ödenen bonservis ücretide belli ki kendisini son derece strese sokuyor. Bunlar onun için büyük handikaplar. Bunların yanına bir de geniş alan bulamadığı ve daha önce hiç alışık olmadığı 4 4 2 sisteminde oynaması eklenince bu seviyede ki oyunu bana hiçte düşük gibi görünmüyor

[video=youtube;8N-apGIGz7g]https://www.youtube.com/watch?v=8N-apGIGz7g[/video]

ABİ HERKES Bİ ŞU VİDEOYA BAKSIN (TABİ MÜZİĞİ KAPATALIM TELİF HAKKINA GİRMEYELİM)ADAM NEREDEYSE HERŞEYİNİ SAĞ AYAĞIYLA YAPIYOKEN NEDEN BİZİM TAKIMDA SOL AÇIK OYNUYOR??

Amrabat mı Stoch mu ? İşte kanat kalitemiz bu kadar ileride adamların oynatmadığı kanatı...

bu mesajı atarak neyi hedeflediğini veya neyi ispatlama çabası içinde olduğunu inan çözemedim

amrabat mı stoch mu daha iyi diye soruyosun neyi soruyosun stoch amrabattan daha iyi oynamadığı halde onumu diyosun ne diyosun kardeş:asd:

Fas´ta büyük futbolcu olacak 1 adam var. O da Barrada (23)(Getafe) 7 numara

Helal olsun şimdi mort ettin bizi. E bide oldu olacak sow mu Elmander mi de dur dur hatta Volkan mı Muslera mı diye ben sorayım

Alakaya maydonuz konusunda da insan sarraflığında olduğun kadar iyisin diyebilirim. Sabahtan beri demek istediğim kanatlarımız kötü Ambarat da kötü ve seneye değişmeli siz hala ısrarla yok üç asist yapmış beş asist yapmış iyi diyorsunuz ama Fener'in oynatmadığı kanatı bizde olsa Ambarat'tan 2 kat daha iyi oynar demek istiyorum bu değişmeli demek istiyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Ya demi yaa bunu hiç düşünmüyor bu insanlar çok can alıcı yerden vurdun. Ben sana sorayım neden Hasan ŞAŞ solda oynadı yada Arda yada neden sol ayaklılar sağdan sağ ayaklılar soldan orta açar ???????????

ABİ HERKES Bİ ŞU VİDEOYA BAKSIN (TABİ MÜZİĞİ KAPATALIM TELİF HAKKINA GİRMEYELİM)ADAM NEREDEYSE HERŞEYİNİ SAĞ AYAĞIYLA YAPIYOKEN NEDEN BİZİM TAKIMDA SOL AÇIK OYNUYOR??

Cünkü oyun tarzi sol acikta oynamaya müsait. Topu saga cektigi icin herzaman. Ayrica ters ayakli kanatlar iyidir

Bu Amrabat tartışması uzayıp gidecek bir tartışma. Forumda beğenmeyen olduğu kadar beğenen de mevcut anlaşılan. Zevkler ve renkler diyelim mevzuyu kapatalım o zaman. :)

Turkısh Airlines'ın yaptığı "DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR HANGİ TÜRK TAKIMININ TARAFTARI" uygulamasında top 10'u böyle sıraladı :

Cristiano Ronaldo > Besiktas

Lionel Messi > Galatasaray

Alexis Sanchez > Fenerbahçe

Arjen Robben > Fenerbahçe

Frank Ribery > Galatasaray

Karim Benzema > Galatasaray

İlker Casillas > Beşiktaş

Samuel Eto'o > Galatasaray

İniesta > Galatasaray

Puyol > Galatasaray

bu mesajı atarak neyi hedeflediğini veya neyi ispatlama çabası içinde olduğunu inan çözemedim

amrabat mı stoch mu daha iyi diye soruyosun neyi soruyosun stoch amrabattan daha iyi oynamadığı halde onumu diyosun ne diyosun kardeş:asd:

Stoch evet bugüne kadar hiç top oynamadı zaten şu an oynamadığı için nasıl ve neye göre değerlendirme yapabiliriz haklısınız.

Bak Uğur Yılmaz kardeş ben bir hata yaptım 21 yaşında birinin söylediklerini ciddiye alıp cevap verdim ama şunu görüyorum ki yazdıkların kadar yazdıklarının anlamlarını da anlamayacak kadar büyüyemişsin daha. Bu dakikadan sonra sana cevapda vermem susuyorum kalbimi ve agzımı şu mübarek gün çirkinleştirmeden. selametle erkek

Alakaya maydonuz konusunda da insan sarraflığında olduğun kadar iyisin diyebilirim. Sabahtan beri demek istediğim kanatlarımız kötü Ambarat da kötü ve seneye değişmeli siz hala ısrarla yok üç asist yapmış beş asist yapmış iyi diyorsunuz ama Fener'in oynatmadığı kanatı bizde olsa Ambarat'tan 2 kat daha iyi oynar demek istiyorum bu değişmeli demek istiyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Arkadaşlar Amrabat a sallamak gerçekten çok anlamsız şu an itibariyle. Bence şu an en becerikli kanat oyuncularımızdan biri. Topla inanılmaz hızlı hareket edebiliyor ve bu bir kanat oyuncusu için olmazsa olmaz bir özellik. Ayrıca ayak içiyle kestiği toplar inanılmaz tehlike yaratıyor. Yani bu adam bizim önemli hücum silahlarımızdan.

E tabi Galatasarayımıza gelmiş olmanın baskısını halen üstünden atabilmiş değil o ayrı. Ödenen bonservis ücretide belli ki kendisini son derece strese sokuyor. Bunlar onun için büyük handikaplar. Bunların yanına bir de geniş alan bulamadığı ve daha önce hiç alışık olmadığı 4 4 2 sisteminde oynaması eklenince bu seviyede ki oyunu bana hiçte düşük gibi görünmüyor

Aynn kardeşim katılıyorum söylediklerine

adam hem bonservisinin altında eziliyo kendiside dedi etmem o kadar diye ,hemde yeni bi sistem ve yeni sistemlere karşı oynuyo.

Sistemlerden kastım kayseride çok iyi olmasının sebebi rakiplere karşı daha çok geniş alan bulabiliyo çünkü bize kapandıkları gibi kayseriye karşı kapanmıyo adamlar.Diğeri ise amrabat kayseride adam madam kovalamadı ama bizde öyle değil.Adam hücumda görevimi yapıyorum diyip takılıyodu ilerde large large,ama bizde hem hücumu hemde defansı yapıyo.Kolay işler değil bunlar pes fifa falan oynamıyoruz.Burda adam koşamıyo diyenler sahada 2 kere gidip gelemez nefesi kesilir.

Yeni sisteme alışmak her zaman zordur ki amrabat hala tam olarak alışamamasına rağmen ilk yarıda bence başarılı bi performans göstermiştir.Gerek lig gerekse ş.liginde.

ya demi yaa bunu hiç düşünmüyor bu insanlar çok can alıcı yerden vurdun. Ben sana sorayım neden hasan şaş solda oynadı yada arda yada neden sol ayaklılar sağdan sağ ayaklılar soldan orta açar ???????????

:d ne diyosun abi sen sol ayaklilar solda sağ ayaklilar sağda oynar arda her iki ayağinida kullanabildiği için zaten sürekli maç içinde kanat değiştiriyordu

[

veya sen anlatamamakta ısrar ediyo olabilirsin

:d ne diyosun abi sen sol ayaklilar solda sağ ayaklilar sağda oynar arda her iki ayağinida kullanabildiği için zaten sürekli maç içinde kanat değiştiriyordu

Robben sol ayaklı sağ kanatta oynuyor , Stoch sağ ayaklı sol kanatta oynuyor, Arda vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt