Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fas da Barrada Amrabat göze çarptı

Yeşil Burunda Mendes

Belhanda Assaidi leş ötesi resmen

Tamam oyuncumuzu korumak, ona sabretmek, arkasında durmak vs. güzel şeyler bunlar ancak artık kabul etmek gerekir ki Amrabat Krasic'le beraber bu sezonun en büyük kazığıdır.

Ambarat 1-2 sene sonra burdan Katar'a ya da anadolu külübüne gider maksimum 3 m € filan o da Katar'a giderse o zaman görürüz bizim CL asist kralı Ambaratımızı kendini kandırmayı sevenler insanlar topluluğu burda.

liverpool'lu assaidi ve 14 milyonluk belhanda ile aynı sahada net 2 gömlek daha iyi şuana kadar abartma kaliteli oyuncu yanlış oynatılması tek sorun

Fas takım halinde kötü oynuyor sadece Barrada iyi oynuyor.Yeşil burun da Mendes çok deli oynuyor.

Amrabat hak etmediği bir şekilde kariyerinde ulaşabileceği en üst noktaya ulaşmış bulunuyor zaten.

Ben öyle düşünmüyorum ş.ligi gibi devlerin arenasındaki en kritik 2-3 adamımız varsa birisi amrabattır.Altını çiziyorum devler arenasında dedim.Ligde diyerek muhabbeti sınırlı bi alana çekmedim.:yenieek:

Amrabat kime göre kazık kardeşim bende bunu anlamıyorum....Bana görede adamın da topcunun da kralıdır,bende aksini düşünenden şüphe ederim. Bir insanın yada futbolcunun herkesi memnun etmesi mümkün değil zaten bu yüzden bu neyin ısrarı, sana göre böyle bana göre şöyle. Kimse kimseye kendi düşündüğünü doğru ve kesin bir kanaat giibi göstermeye çalışmasın bence en sağlıklısı bu

Tamam oyuncumuzu korumak, ona sabretmek, arkasında durmak vs. güzel şeyler bunlar ancak artık kabul etmek gerekir ki Amrabat Krasic'le beraber bu sezonun en büyük kazığıdır.

Sene sonunda tekrar konuşalım bence, erken karar vermişsin diyorum.(Fikrine saygılı olmak ile beraber)

Amrabat'a sallamak şuanda yersiz ... Belki gereksiz bir bonservis bedeliyle alınmış olabilir ama alındı ve şuanda en etkili kanat oyuncumuz olduğu gerçeğini değiştirmiyo bu ... Bizim istediğimiz derecede iyi bir kanat olmayabilir ama elimizdeki en iyi kanadımız o şuan varmı ondan daha etkili bir kanadımız söyleyebilirmisiniz bana ?

Dolayısıyla diğer çöp kanatları önce değiştirmek lazımki Amrabat'a sıra gelsin o yüzden sahip çıkmak lazım şuanda elden başka bişey gelmez :yenieek:

Belhanda´ya 10 Milyon verilecekse, bu transfer de fiyasko olur. Öyle ahim sahim, cok siradisi bir oyuncu degil.

Almalarinda sakinca yok

liverpool'lu assaidi ve 14 milyonluk belhanda ile aynı sahada net 2 gömlek daha iyi şuana kadar abartma kaliteli oyuncu yanlış oynatılması tek sorun

Sadece tek bir maç üzerinden nasıl bu kadar kesin bir yargıya varabiliyorsunuz enteresan ha Belhanda'yı Assaidi sayısız kez izledim desem eyvallah çekerimde tek maçta kumaşını anlamışın Belhanda Fransa'da yılın topçusu seçilmiş en basitinden ve bir oyuncu EPL'ye transfer olabiliyorsa Liverpool demiyorum EPL illa vardır bir şeyleri ha bunlara rağmen Amrabat iyi olabilir ama bunu bir maçta anlamak bu kadar kolay olmasa gerek.

Amrabat transfer olduğunda yaptığım görüşme

O6wkIqv.jpg

Amrabatın Marakeşhteki teyzesiyle konuştum. Evet İstanbul, çok güzel çok güzel aman oğlum oralarda da sağlıklı sıhhatli başarılı olsun İnşallah dedi. Amrabatı biraz anlatırmısınız dedim. Gücükken hareketliydi, sokaktan içeri sokamazdık dedi. İstanbula gelirsiniz artık dedim. Gelmezmiyiz oğlum, annesiyle konuştuk camileri ziyaret edecegiz, pazarları, çarşıları gezeceğiz birlikte, Nureddinin evinide bir düzene koyarız dedi. Bilgiler için sağolun, sizi rahatsız ettim, iyi günler dedim.

Sneijderin tam olarak kendini gösterebilmesi için artık ilk önce sol bek sonra stoper takviyesi bir an önce yapılmalı. takım mükemmel olsun ki sneijder de kendini gösterebilsin. eksikler tamamlanmadan ondan tek başına bir şey beklemeyelim.

Sneijder her türlü kendini gösterir.Yanlız adamın solbekle,stoperle falan işi yok.İlerideki 3 oyuncuyla daha çok pas alışverişi yapacak.O yüzdende bizi çok ciddi sıkıntılara bekliyor.Biz hala stoper,sol bek diyelim.

Bizim küme düşmeye oynayan takımlar Yeşil Burun Adalarından oyuncu alsalar ya fazla para değildir.Çok kaliteli oyuncular var.

Amrabat'a sallamak şuanda yersiz ... Belki gereksiz bir bonservis bedeliyle alınmış olabilir ama alındı ve şuanda en etkili kanat oyuncumuz olduğu gerçeğini değiştirmiyo bu ... Bizim istediğimiz derecede iyi bir kanat olmayabilir ama elimizdeki en iyi kanadımız o şuan varmı ondan daha etkili bir kanadımız söyleyebilirmisiniz bana ?

Dolayısıyla diğer çöp kanatları önce değiştirmek lazımki Amrabat'a sıra gelsin o yüzden sahip çıkmak lazım şuanda elden başka bişey gelmez :yenieek:

İmza

Amrabat hakkında erken karar vermek istemiyorum ama ilk gün söylediğim gibi 8 milyon çok büyük kazıktır. 4 milyon maksimum ederi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt