Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

toure eboue ile arsenalde yan yana oynadı sanırım sanki daha bi uyumlu gibi olur ama alex de tank gibi adam vala ikisinden biri gelsinde kim olursa artık..

Bence maçtan önce hiç bildirim gelişme filan olmaz boşuna beklenti içine girmeyin renkdaşlar takımın konstrasyonu açısından doğru olmaz şu kargalara gereken ayarı verip geçeriz transfere sanırım.

Bu şerefsizlere verilecek en iyi cevap tribünlerde Snejder'e gereken desteği vermektir.

verdikçe üzerine gideceklerdir:mad: Bunlar durmaz, adamlar güdümlü ipleri başkalarının elinde, tek yolu var hiç izlemeyip reytingleri aşağı çekmek , ozaman mamaları kesilir bizde rahat ederiz,

yada yolda her gören dövsün bunu o da olabilir:D

Bonservissiz adamlar bir bir gidiyor, Llorente %100 Juventus'ta sezon sonu, Sissoko ise Newcastle gitmek üzere.

Muslera

Eboue Semih Toure/Alex Riera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Engin/Emre

Burak

hocanin kafasinda ki 11 böyle demek ki...

Ozaman Toure mi Alex mi ? Hangisini istersiniz

Bonservissiz adamlar bir bir gidiyor, Llorente %100 Juventus'ta sezon sonu, Sissoko ise Newcastle gitmek üzere.

Dün sorun çıktı deniyordu yanılmıyorsam Llronte için he çıksa bile bize kalmaz o ayrı meselede.

alexi vereceğini sanmıyorum psg nin. yüksek para teklif etsek de umrunda olmaz onların. ben olsam serdar taşçı üzerinde ısrar ederdim. çünkü solbek için yerli ihtimali nerdeyse sıfır. en azından stopere yabancı hakkı kullanmayalım

cimbom34 diyorsa doğrudur hayırlı olsun ben toure diyorum

Böyle çok sıkıcı oldu nöbet; robbeni mi alsak napsak, baksanıza kesmiyor diğer isimler artık forum ahalisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt