Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

369916-kerem-bulut.jpg

akhisarın yeni transferi kerem bulut :) dövmede meyvelesle yarışır sadriye gün doğdu

Ne hale getirmiş adam kendini birader, gerçekten yakıştığına inanıyor mu ki:confused:

Toure eski Toure degil artik valla bi Urfali etkisi de yaratabilir Cris kadar kufur de yiyebilir gelirse..
toure daha 31 yasinda crisle ne alakasi var.eski formunda olmamasi m.city de oynatilmamasindan kaynaklaniyor mac eksigini tamamlayinca yine o bildigimiz toure olur.tecrubesi yeter

Renktaşlar Dentinho Fenerin peşinde divane olduğu adam mı ? Eğer oysa helal olsun Beşiktaşa Fener 1 yıl uğraştı alamadı onlar 1 günde aldı..:D

toure daha 31 yasinda crisle ne alakasi var.eski formunda olmamasi m.city de oynatilmamasindan kaynaklaniyor mac eksigini tamamlayinca yine o bildigimiz toure olur.tecrubesi yeter

Toure iyidir de usta, bu afrikalıların yaş doğruluğunda da sıkıntı var (song); ben de çok isterim de genç biri gelse daha iyi olacak gibi hatta mümkünse yerli.

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama Gs tv'de Wesley transferinin ilk açıklandığı anın videosunu bulabilir misiniz ?

ne toure ne alex insallah diyorum serdar tasci ya da rami yi alirlar

Re: Transfer Nöbeti

İnşallah tek forvetli olur, ama muhtemelen 4-3-1-2 olacak, umarım şinoyu bir kanada falan hapsetmeyiz, gerçi fatih hoca 10'ları kullanmayı iyi bilir:yenieek:

4-3-1-2 oyun formatında top rakibe geçtiği anda 4-5-1 e geçmen gerekiyor. Bunu yapamazsak çok gol yiyoruz zaten fazlasını yeriz bu durumda. Top rakipteyken 4-3-1-2 bozmazsan orta saha ve kanatlar dökülür.

-----------BURAK-------------

ARDA--------------AMRABAT

--------SNEİJDER------------

----SELÇUK---HAMİT-------

REİRA-TOURE-SEMİH-EBOUE

--------MUSLERA-----------

Böyle bir takım görmek isterdim.Çok zor abartı olmayacakda birşey değil :)

Toure'yi alırken beleşe alma ihtimalin var. Ama imza parasıdır bilmem ne parasıdır derken parayı çöpe atarız. Yıllık ücretini yüksek ister.

beyler bir ayakkabı markası vardı kyocera mıydı neydi bilen varmı ? onun bez ayakkabı çeşiti hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum ama markayı bulamadım neydi bilen varmı?

-----------BURAK-------------

ARDA--------------AMRABAT

--------SNEİJDER------------

----SELÇUK---HAMİT-------

REİRA-TOURE-SEMİH-EBOUE

--------MUSLERA-----------

Böyle bir takım görmek isterdim.Çok zor abartı olmayacakda birşey değil :)
Arda gelmez , ancak kuluple iliskisini kesip baski yapmasi lazim

32 olacak oda dogru tarih atmislarsa afrikada.O mac eksigini tamamlayacak,formunu tutacak yok kilo verecek filan diye takim onu mu beklicek,Cris'te en az Toure kadar tecrubeliydi kapatmiyor bazi seyleri tecrube,ozellikle bizim gibi defansi ortasahada olan surekli kontra yiyen takimlarda yavaslik iyice goze batiyor,yoksa gomulu defansta Criste siritmazdi,oynardi.Bu haliyle Toure yuhalanir bizde..

Alex i sevmiyorum. Servet e benzetiyorum

Alex=Servet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt