Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulen ne adamsınızya :asd:

CtRJtG6.png

olmayan insanların yerine niye yemek koysunlar ki değil mi?

bilmen gereken tek sey onun adi sneijder,ne hamite ne melo ya ne krasice benzer,adam gece gunduz idman yapti bos durmadi,oyle sahillerde guneslenmedi

inşallah renkdaş benim temennimde o yönde ama ister istemez aklına geliyor hamit ve amrabatı da kazanırsak onlarda yeni transfer sayılır

bu 3 kisii bana yazanlar birde soylesin bakalım...taraftarın sevgilisiyken birden takımdan ayrılan VAN GOBBEL neden takımı bırakıp gitti...!!!!

van Gobbel efsane topcudur.. iyidir.. severdik vs vs.. yer bitirirdi sevgilimizdi..

ama saglam ayakabbi degildi.. mental olarak diyorum..

en son Hollandada.. Arabalari LEASE yapip satiyormus.. hapishanelik oldu adam nediyorsun sen?

adam kumar masasindan kalkamadigi icin.. donuna kadar borcluydu gerisini sen dusun..

vardir bi rahatslizigi yollanmistir.

inşallah renkdaş benim temennimde o yönde ama ister istemez aklına geliyor hamit ve amrabatı da kazanırsak onlarda yeni transfer sayılır

bisey olmaz renktas abartmayi cok seviyoruz,biz istiyoruz aksmlarida ailecek aksam oturmasina birbirlerine gitsinler falan :D

bazi kaynaklar 28'e bölünmüs diyor, herkes kendi kafasina göre takiliyor...

sen ne konusuyonki belli iste ne oldugu aralarinda sorun var demiyoruz ama konusamiyosan samimide olamazsin gruplasmalar var bu aralarinda sorun oldugu anlamina gelmez hey how are you bunun otesine gecmiyodur aralarindaki muhabbet :D

Valla renkdaslar baya abartiniz alt ustu yemek.. :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt