Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu mehmet çiftçi fenerli şerefsizin tekidir. yaptığı her haber kolpadır. geçen hafta radyo spordada wesney ingiltereye gidecek kesinlikle diyord. boş yere kolpa haberlerini yazıpta insanların canını sıkmayın bence...

açıkcası 20 m euro nun üstüne satarsak hiç canımı sıkmam hatta kendi ellerimle hediye paketi yaparım

s_3924_3183_2012_2.jpg

Black Mamba

:rolleyes:

cevapladim bile sakin ol sampiyon.
trubunler van gobbele bayılıyordu....hagi geldiginde yogun ilgi haginin uzerine cevrildiginde van gobbel bunu kaldıramayıp kıskanclık yuzunden hagi ile kavga edip ayrılmıstı...demin selcuk ile sniejder hakkındada bunu kastettim ama bana meyve sebze resimleri yollayanlar bunları bilmez futboldan anlasalar bu dusunduklerimi onlarda tahmin ederdi

ulan muslera satilirmi,yemisim 20m euroyu be,onun gibi kaleci bulana kadar 50m euro harcadik rezil oldugumuz yanimizda kar kaldi.surda adam gibi kaleci bulmusuz herkes paranin pesinde yaw

trubunler van gobbele bayılıyordu....hagi geldiginde yogun ilgi haginin uzerine cevrildiginde van gobbel bunu kaldıramayıp kıskanclık yuzunden hagi ile kavga edip ayrılmıstı...demin selcuk ile sniejder hakkındada bunu kastettim ama bana meyve sebze resimleri yollayanlar bunları bilmez futboldan anlasalar bu dusunduklerimi onlarda tahmin ederdi

Bunda suc Van Gobbelda ama iste reis..

Selcuk boyle basit karakterde bi adam degil..

Selcuk KAPTAN.. bunu untuyorsun galiba..

KAPTAN gemisini Sneijder geldi diye terketmez, kusmez.. Sneijder kaptanina gerekirse itaat eder. Bununda bilincindedir.. Sneijder karakterli adamdir..

Selcukta bi VAN GOBBEL degildir..

:016::016::016::016::016::016::016:

[video=youtube;43o3MJSqPjc]https://www.youtube.com/watch?v=43o3MJSqPjc&feature=youtu.be[/video]

Yok abi suç bizim oyuncularda...Ne diye masaya oturursunuz ki, oturacaktınız şöyle yer sofrasına bağdaş kurup, işte o zaman birlik beraberlik mesajı verirdiniz! Bide 2 baş soğan kıracaktınız kuru fasulyenin yanına...Bizim medyaya malzeme verdiniz yine oldu mu şimdi? Masada oturup birlik beraberlik mesajı mı verilirmiş peh!

Bunda suc Van Gobbelda ama iste reis.. Selcuk boyle basit karakterde bi adam degil.. Selcuk KAPTAN.. bunu untuyorsun galiba.. KAPTAN gemisini Sneijder geldi diye terketmez, kusmez.. Sneijder kaptanina gerekirse itaat eder. Bununda bilincindedir.. Sneijder karakterli adamdir.. Selcukta bi VAN GOBBEL degildir..
dedim ya sadece kotu bi tahmin bende sanmıorum bu tahminimin olmayacagını...fakat herkes selcuk ile sniejder nedn aynı karede yok diye sorguladıgında hagi ile van gobbel olayı geldi aklıma

bu dünyada mert cetin olmak vardi, ekmek elde su gölde, futbolcularla afedersin WC'ye kadar gidiyor, yedikleri ictikleri ayri getmiyor.

Her futbolcu bir degil.Van Gobbel oyle yapti diye Selcuk da mi yapacak? Birakin bu isleri objektif ve mantikli dusunun biraz

beyler 18. saniyeden itibaren bakin..

ulan Burak futbolcumusun sen? onunu batirmis pasakli seni :asd: :lol:

Musleranın serbest kalma maddesi 17 milyon gibi birşeydi. Niye 20 milyon üstü versinler. Yalann.

Bizim taraftar kadar olmadık şeylerden iş çıkaran topluluk yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt