Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogabayı almak zormu ne kadar bonservisi

iyi iyi hepsini dolduralima ya. 2 sene sonra besiktas'tan beter oluruz kafanizla dusunsenize biraz.

hamit: bi seye yaradigi yok.

eboue: bu sene formsuz, les gibi.

melo: sarhos gibi oynuyo sahada.

muslera: sampiyonlar liginde iyi, superlig'de sanki macta uykusu varmis gibi oynuyo.

riera: adami solbek oynatiyoruz, dahasi varmi?

amrabat: superligin bidonu.

ekleyin bunlarin ustune drogbayi, toureyi, ashley cole'i, buffon'u oooooooooooooooggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kebabbb

allahim yarabbim ya. adamlar fm oynuyo fm. takim icinde denge denen birsey var bilmiyomusunuz? bak besiktas nasil top oynuyo? hic dusunemiyomusunuz neden bu takimda birbirleri icin savasiyolar? anlamiyorum bazen sizi ya. bi isin hep bokunu cikariyosunuz, ozellikle transferin.

birkaç gündür twitter'de birinden söz ediliyor herkes gelmez filan diyor ama kimse isim vermiyor.dünya çapında bir yıldızmış hatta sneijder yerine onun ismini yazdırabileceğimiz kadar ünlü imiş.hatta dün mü ne yöneticilerden birkaçının avukatlığını yapan bir isimde söylemişti ama isim vermemişti.o isim hakkında bilgisi olan var mı acaba çünkü yaman akıncı ftw'ye sitemde bulunmuş hani gizli kalacaktı aslanyurekliler'de isim dolanıyor filan diye o da ben söylemedim filan demiş.bilen var mı acaba bu isim kim?

bu sene 3. olursak, sampiyonlar liginde schalke'ya kaybedersek..

malaga v2.

hayret forumda sneijder mutsuz mu? yanında niye eşi yoktu diyen olmadı :D

Valla takım toparlanmalı artık böyle rezil oynamaya devam edemeyiz ödenen paraların hakkını alma zamanı geldi geçiyor sonra çok geç olabilir.

250 kisi var arkadas, sneijder gelmeden önce 500 kisiydik burada, stoper-sol bek falan kimse ilgilenmiyor bunlarla.

Beyler o değil de şöyle baktım bu sezon başından itibaren ciddi yatırım yaptık 25-30 m € filan bonservise verdik sadece Allah korusun şampiyon filan olamazsak biz de becekenin durumuna düşmeyelim bu ihtimal nedir acaba

Üstad yakıştımı şimdi bu, bizim yaptığımız yatırımın karşılığı vizyon ve prestij , maddi getirisi elbette olucak tüpçünün idaresi ve takımı ile nasıl kıyaslayıp bunu yazarsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt