Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dentinho, "Yöneticilerimizin Ukrayna'ya kadar gelmesi beni etkiledi"

Diğer yöneticiler transferleri telefonla sipariş ederek yapıyolar galiba.

sadece fikrimi soyledim, biliyosun degilmi mertcan. seninde fikrinde saygiliz tabii ki. :ayatollah:

aslinda olaya duygusal bakinca, tabii ki bende isterdim drogba'yi. anca galatasarayimizi dusunmeliyiz. bakin fatih hoca ne demisti basin toplantisinda;'mukumse geri donusu olan oyunculari kazandirmak istiyoruz'. sadece bir ornek bu, fatih hoca bunun demesine gerek yok aslinda, yonetimin bunu zaten dusunmesi lazim.

j9sm0.png

Wesley Sneijder vs Xavi

Wesley Sneijder vs Arjen Robben

:ayatollah:

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama Şanlıurfa Belediye Başkanı 2 gün önce AKP'ye geçiyor ve ardından Keita transferi oluyor Niang ile ilgileniyorlar. Garip geldi bana.

sadece fikrimi soyledim, biliyosun degilmi mertcan. seninde fikrinde saygiliz tabii ki. :ayatollah:

aslinda olaya duygusal bakinca, tabii ki bende isterdim drogba'yi. anca galatasarayimizi dusunmeliyiz. bakin fatih hoca ne demisti basin toplantisinda;'mukumse geri donusu olan oyunculari kazandirmak istiyoruz'. sadece bir ornek bu, fatih hoca bunun demesine gerek yok aslinda, yonetimin bunu zaten dusunmesi lazim.

Geri dönüşten kasıt kulübe para kazandırması da olabilir, düşünsene Dorgba ve Sneijder'in oynadığı bi takımın reklam gelirlerini :) aynı şekilde mesela CL'de yarı finale falan çıksak direk o adamların maaşlarını amorti edersin.

Hocanın geri dönüşü olan adam lafını bence daha geniş düşünün

Bu yemekde bir sorunlu resim varsa oda sadece benim gözüme carpan semih ve Dany ikilisindeydi. Hele hele Semih sanki cenazye gelmis gibiydi. Dany desen tuhaf bir karakter sanki. Uyumlu ikili olmadiklarini hadi gectimde elestiri oklar savunmada oldugunu biliyorlardir kendileri zaten. aptal degiler sonucda. hocanin stoper istemeside artik üstükadardaki coban biliyor.

bu bjk nın kasaba bakkala borcu var nasıl uçak kiralıyor ayrıca kasaba manava bocunu ödeemeyn kulüp 1 m euroyu nası ödeyecek ?

La bu kargalar bildiğin Shaktar'ın pilot takımı olmuş :D Aldıkları adamda opsiyonda yok ee ne olacak şimdi oyuncu form tutup gidip Shaktar'da oynayama devam mı edecek bu ne biçim transfer.

Bu yemekde bir sorunlu resim varsa oda sadece benim gözüme carpan semih ve Dany ikilisindeydi. Hele hele Semih sanki cenazye gelmis gibiydi. Dany desen tuhaf bir karakter sanki. Uyumlu ikili olmadiklarini hadi gectimde elestiri oklar savunmada oldugunu biliyorlardir kendileri zaten. aptal degiler sonucda. hocanin stoper istemeside artik üstükadardaki coban biliyor.

Abi sıkıntı olasa adamlar neden yan yana otursun zorla mı oturttular :D Boşuna olay aramayın gerek yok

Bence Eboue vasıtasıyla Drogba'yı da Toure'yi de yokluyoruz. Tutar gelir Eboue onları :happynew:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt