Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kod:
Drogba'ya ne dersiniz? :ayatollah:

ben hayir derdim. yilda 6,5 mio net kazanan, 34 yasinda olan, ustelik yabanci olan forveti takimda istemem bu saatten sonra. biz qatar degiliz, olmamaliyiz. kaldi ki, senin takiminda sampiyonlar liginin golcu ismi burak yilmaz var, umut bulut var ve johan elmander var. bu 3 oyuncunun yillik maasi, 1 drogba ediyor. obur oyunculara saygisizlik olur kesinlikle. sneijder meselesi baska tabii ki.

bize acilen sol bek ve bir stoper lazim. ha belki butce zorlanabilirse eger, birde kanat oyuncusu. erkan zengin'de olabilir, ama biraz daha pahali olabilme ihtimali varsa tabii ki kerim frei veya gökhan töre'de olabilir.

ya ne forveti elmander varken yabanci forvet alinmaz herseye inanmayin

5 dakika forumdan uzak kaldim.. CL kupasi kaldirmisiz ya la..

camiamiza hayirli ugurlu olsun.

76902_10151392044982970_1243682223_n.jpg

398137_10151392044547970_20677387_n.jpg

ben hayir derdim. yilda 6,5 mio net kazanan, 34 yasinda olan, ustelik yabanci olan forveti takimda istemem bu saatten sonra. biz qatar degiliz, olmamaliyiz. kaldi ki, senin takiminda sampiyonlar liginin golcu ismi burak yilmaz var, umut bulut var ve johan elmander var. bu 3 oyuncunun yillik maasi, 1 drogba ediyor. obur oyunculara saygisizlik olur kesinlikle. sneijder meselesi baska tabii ki.

bize acilen sol bek ve bir stoper lazim. ha belki butce zorlanabilirse eger, birde kanat oyuncusu. erkan zengin'de olabilir, ama biraz daha pahali olabilme ihtimali varsa tabii ki kerim frei veya gökhan töre'de olabilir.

kiralık gelecekse takılsın yarım sezon ne olacak__???

amrabat-baros-elmander yatarken..

koskoca henry bil arsenal yarım sezonluk geri dönüyor... gerçi orası başka ama..

gelsin derim ne olacak? yarım sezonlukk. yaşlı dediğin adam geçen sene şpl getiren tam bir şef gibiydi..

keske eboue'ye iyi bir teklif gelip satabilsek. bu sene les gibi oynuyor kendisi zaten. hamit altintop'u koy sagbek'e. hem yillik 2 mio'dan kurtulmus olursun, hem birde yabanci hakkin dogar. :)

kiralık gelecekse takılsın yarım sezon ne olacak__???

amrabat-baros-elmander yatarken..

koskoca henry bil arsenal yarım sezonluk geri dönüyor... gerçi orası başka ama..

gelsin derim ne olacak? yarım sezonlukk. yaşlı dediğin adam geçen sene şpl getiren tam bir şef gibiydi..

drogba kiralik olarak turkiye'ye gelmez. 34 yasindaki oyuncu cogu zamanda kiralik olarak transfer olmaz zaten.

:)

avrupa ligi kalkmasi münkünmüs platinin isteyi dogrultusunda, takip edeniniz varmi

Kamil Abi nöbete! :D

j9sm0.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt