Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen takımını zaten test etmissin ingilterede manu karsısında.....bir sol bek birde 10 numara yeterliydi orda manuyu dagıtmak icin...hatırlıyorsun deilmi mac sonu elestrileri...bahsedilen eksikleri...o eksik kadroyla o isleri yapan takım simdi 10 numarasınıda buldu sol bekte alırsa....!!!!!! manu tam kadro gelse bu takıma gucu yetmes yine soyluyorum

Grup maçları var eleme maçları.Çok değişik şeyler.Açık konuşmak gerekirse şuan Schalke'yi eleme şansımız %50. Bi gıdım fazla değil.

sen takımını zaten test etmissin ingilterede manu karsısında.....bir sol bek birde 10 numara yeterliydi orda manuyu dagıtmak icin...hatırlıyorsun deilmi mac sonu elestrileri...bahsedilen eksikleri...o eksik kadroyla o isleri yapan takım simdi 10 numarasınıda buldu sol bekte alırsa....!!!!!! manu tam kadro gelse bu takıma gucu yetmes yine soyluyorum ..... ...terim bosunamı istiyor sol bek ve 10 numarayı....

Hayalgucu iste...Nelere kadir

sen takımını zaten test etmissin ingilterede manu karsısında.....bir sol bek birde 10 numara yeterliydi orda manuyu dagıtmak icin...hatırlıyorsun deilmi mac sonu elestrileri...bahsedilen eksikleri...o eksik kadroyla o isleri yapan takım simdi 10 numarasınıda buldu sol bekte alırsa....!!!!!! manu tam kadro gelse bu takıma gucu yetmes yine soyluyorum

Hocam, farklı maçlarımı izledik farklı takımlardan mı bahsediyoruz şüpheliyim. Böyle düşünüyorsan saygı duyarım ancak realist yaklaşınca hiç olacak gibi durmuyor bana göre.

sen takımını zaten test etmissin ingilterede manu karsısında.....bir sol bek birde 10 numara yeterliydi orda manuyu dagıtmak icin...hatırlıyorsun deilmi mac sonu elestrileri...bahsedilen eksikleri...o eksik kadroyla o isleri yapan takım simdi 10 numarasınıda buldu sol bekte alırsa....!!!!!! manu tam kadro gelse bu takıma gucu yetmes yine soyluyorum ..... ...terim bosunamı istiyor sol bek ve 10 numarayı....

Robin Van Persie diyorum başkada bişey demiyorum :)

Drogba'ya ne dersiniz? :ayatollah:

bu takım iyi oynadığını gördük. şampiyon olduğumuzda ne diyoduk. güven veriyor. bişeyler yumartanın kapısına dayanınca ancak biz kendimizie geliyoruz..

tecrübe meselesi işte. daha iyi olmak için uğraşan teknik ekip var, ama serum geç tesir edecek gibi...

Hayalgucu iste...Nelere kadir
Hocam, farklı maçlarımı izledik farklı takımlardan mı bahsediyoruz şüpheliyim. Böyle düşünüyorsan saygı duyarım ancak realist yaklaşınca hiç olacak gibi durmuyor bana göre.
Manchester United - Galatasaray maçı canlı anlatımı, istatistikleri, önemli dakikaları - Sabah bu istatistikleri buraya ben yazmadım....izlediginiz macın analizini yapamıorsanız buraya bakın derim

Manchester United'a karşı Norwich City de bizim kadar oynuyor, kıstas değil. ManU öyle bi takım, açık oynuyolar. Elazığspor bile pozisyon bulur ManU'ya karşı.

[video=youtube;z_LDUKy18q0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z_LDUKy18q0#at=131[/video]

beyler !

Amrabat ve Eboue takıma dönünce eski gücümüze geliriz :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt