Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler kimse Drogba'yı tartışacak ya da istemeyecek değil ama gerçekten ihtiyacımız olan oyuncu mu onun geleceği bölgede yeterli oyuncumuz yok mu daha öncelikli bölgelere transfer yapmamız doğru olmaz mı ? Gerçekten gelirse altyapısı sallanan gökdelen dikmiş olacağız yazık olacak.

sadece 1 oyuncu yazdirmaya hakkimiz yokmu champions league??

londra da ünal aysalla bir restorantta yemek yiyor diye duyum gelmişti restorantı aramıştık öyle bir nöbetti ömürümüzden ömür gitti :)

hahah evet duymuştum bunuda :asd:

yalnız Drogba'nın fiziği bizim lige fazla yeterli beyler uymaz bizim lige gelmesin fena sallar bu ligi haksız rekabete yol açar :(

Arkadaşlar benim şu yabancı sınırlaması konusunda bir düşüncem var bilmiyorum ne kadar olma olasılığı olabilir ama denemek gerekir diye düşünüyorum.

Nihat İspanya'da oynarken dava açmıştı. Normalde nihat yabancı kontenjanından oynuyodu ama açtığı davayı kazanmasıyla ile birlikte o da AB statüsüne alınmış oldu. Yani yabancı statüsünden çıkartıldı.

AB pasaportuna sahip oyuncuların da bizim ülkemizde yabancı sınırlamasından muaf tutulması gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizde oynayan bir AB pasaportu olan oyuncu aslında hukiki süreç başlatmalı. Hoş siyaset olmasın ülkemizin herşeyi bir kişinin ağından çıkan cümleye bakıyor ama ben yine bir şansımızı denememiz gerektiğini düşünüyorum. Nihat nasıl oynayabildiyse İspanya'da, AB pasaportlu oyuncular da burda aynı şekilde oynayabilmeli mantıken baktığımız zaman.

Bıktım ya, yabancı sınırlamasını kısıtlıyosun eyvallah ama. Koskoca Türkiye'de bir tane sol bek yok? Burak'tan başka forvet yok? Ne sol açık var ne sağ açık var... Sen neye dayanarak sınırlama getiriyorsun?

Senin yapacağın yabancı sınırı koymak değil, alt yapıyı geliştirmek! Ülkemizde beden derslerinde bile başka aktiviteler yapılıyor. Altyapı diye birşey yok zaten.

Beyler salim kafayla düşünürseniz Burak şimdiye kadar grupta iyi güzel 6 gol attı ama bundan sonraki takımlar farklı. Burak'ın yanına sağlam bir adam daha şart. O da Drogba....

Drogba sizce iş yapar mı beyler şu anki durumu falan nasıldır acaba? Afrika kupasını takip eden biri varsa iyi bilir aslında

ulan arkadaş adamın biri de terry yanında balon diyor alacağımız stoper için.kim lan bu kim???*

Adil Rami satın alma opsiyonuyla kiralanmaya çalısılıyor. Aama valencia kabul etmedi. transfer askıda.

Drogbada gelecekese yollasınlar şu amrabatı falan boşa para verdik la

Transfer Nöbeti

Drogba istemiyorum cok basit.. Adam kac yasinda 34 yasindami? 1 sene sonra yinemi forvet ariyacagiz? Drogbaya verecegin maasi 2 sene verme.. O parayi bonservise koyup 24-25 yasindaki bi saglam forvet al Demba Ba tarzinda..

Ne bu haliniz? Sneijder simdilik yeter!!

Forvete adam alinacagina.. Stoper bide sol bek alinsin!!

Seneyede yine CL kaldikmi saglam bi hucumcu alirsin.. Sacma transfer politikasi olur bu.. 34 yasinda adam almaktan vazgecelim.. Umarim gelmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt