Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ula futboldan anlamayanlar toplulugu bizim ulkemiz, burak ile oynarken defansa daha cok top geliyor, rakip baski kuruyor, drogba ileride top tutmada ve takim oyununda dunyanin gelmis gecmis en iyi adamlarindan biridir, sadece forvete takviye degil oyunun her alaninda etki gosterir drogba

Burak butun takimlara gol atabilecegini kanitladi , takimin arkasi dokulurken hala forvet arayanlara hayret ediyorum

Mesele su: Elmander ve Umut´ta ciddi form düsüklügü var. CL icin problem olur.

Drogba´ya da kisa vadeli kontrat önermisler. Yani CL transferi Drogba.

Fenerbahce macinda da banko oynatiriz :)

Burak butun takimlara gol atabilecegini kanitladi , takimin arkasi dokulurken hala forvet arayanlara hayret ediyorum

burakın gol atması yetmiyor işte, topu tutup oyunu açması gerekiyor. drogba gelse ne olacak. umutun yerine o oynayacak veay elmander in?

Drogba gelirse kanatsız

-------------------Muslera----------------------

-Eboue-----Semih----------Dany-----Riera----

---------Hamit-----Melo-------Selçuk-----------

------------------Sneijder-----------------------

--------Burak-------------Drogba/Umut---------

yaparız.Ligde yedek mi kalacak adam ama.Hakan Balta da rezil zaten.

Arkadaşlar benim şu yabancı sınırlaması konusunda bir düşüncem var bilmiyorum ne kadar olma olasılığı olabilir ama denemek gerekir diye düşünüyorum.

Nihat İspanya'da oynarken dava açmıştı. Normalde nihat yabancı kontenjanından oynuyodu ama açtığı davayı kazanmasıyla ile birlikte o da AB statüsüne alınmış oldu. Yani yabancı statüsünden çıkartıldı.

AB pasaportuna sahip oyuncuların da bizim ülkemizde yabancı sınırlamasından muaf tutulması gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizde oynayan bir AB pasaportu olan oyuncu aslında hukiki süreç başlatmalı. Hoş siyaset olmasın ülkemizin herşeyi bir kişinin ağından çıkan cümleye bakıyor ama ben yine bir şansımızı denememiz gerektiğini düşünüyorum. Nihat nasıl oynayabildiyse İspanya'da, AB pasaportlu oyuncular da burda aynı şekilde oynayabilmeli mantıken baktığımız zaman.

Bıktım ya, yabancı sınırlamasını kısıtlıyosun eyvallah ama. Koskoca Türkiye'de bir tane sol bek yok? Burak'tan başka forvet yok? Ne sol açık var ne sağ açık var... Sen neye dayanarak sınırlama getiriyorsun?

Senin yapacağın yabancı sınırı koymak değil, alt yapıyı geliştirmek! Ülkemizde beden derslerinde bile başka aktiviteler yapılıyor. Altyapı diye birşey yok zaten.

İyi diyorsun da zaten Galatasaray'ın o dediğini yapmak için başvuruda bulunacağı geçen gün haber olmuştu. Okuyup unuttun herhalde.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Drogba :D :D Ama sen de hoşgeldin :D

kamil abi hani diyorduk ya.

fatih terimin eline sağlam bir akdro verilirse birde.

belki bu fırsat var.

arkadaşlar türkiye liginde süper top oynayan takım yok zaten. korkunuz nedir yahu?

snejder-drogba bu adamlar profesyonel disiplinli adamlar. dert etmeyin..

drogba gelmedi diyede üzülcek değilim açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt