Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarın olurda kap'a falan bildirilirse toplu kuş ölümleri başlar :D

[video=youtube;2sNCyURdOKw]https://www.youtube.com/watch?v=2sNCyURdOKw[/video]

alın o zaman sizi gaza getirecek bir klip, tüyleriniz tiken tiken olabilir söylüyeyim :) az önce kendim yükledim...

Mutluluk hormonlari tavan yapti. Bu azmani getirin bize ya. Dagitsin ya

Yalnız Drogba gelirse Sneijder'dan 2-3 kaz daha fazla insan karşılamaya gider.Sneijder 2 hafta beklemitik Drogba 1.5 sene oldu.

sneijder transferinde sacma sapan insani biktiracak totemleri ile piyasada olanlar drogba haberiyle yine disari firlamislar.bakin isinize kardesim,adam gibi geleni iceri atacak forvet istiyoruz.12-2 yenecegimiz fb macini 2-1 kaybettik bu forvetsizlik yuzunden gokmenin gazetesi pirlo-xavi-milito-tery-lampard-gigss vs vs kac yasinda bakin bakalim

ne kaynağı abi burda çoluk çocuk bana kaynak soruyor verin ceza. Sneijder imzalıyor dediğimde de gaynak gaynak diyodunuz.

Ne diyorsun dostum çoluk çocuk bir yavaş gelde önce. Yaşın büyük küçük orası beni ilgilendirmez buraya gelip sallayan çok oluyor ne bilim sen kimsin necisin ?

Sneijder / Selçuk / Drogba / Burak

Yemin ederim gol manyağı oluruz artık gol atmaktan sıkılırız :asd:

Sneijder'in resmini gördüğüm her dakika resmen sırıtıyorum:D

Drogba gelipte Sneijder ve Drogbayı yanyana idmanda görürsem bayılırım herhalde:D:D

Sol bek Riera, stoper Dany. Tamam iyi oyuncular, mücadele ediyorlar, ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar ama... Önceliğimiz Drogba -ya da başka bi forvet- olmamalı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt