GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 13

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
13/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer Cris veya Chedjou'dan birisini alırsak stopere demek ki seneye ortasahaya Melo düşünülmüyor..

Ya Gökhan İnler ya Alper Potuk..

Bende öyle düsünüyorum. Melo´nun müthis bir ikinci yari oynamasi lazim bi daha düsünmemiz icin.

Ama orayi Türk futbolcuyla doldurmak, en yakin secenek gibi duruyor su anda. (Gelecek sezon icin)

Ama Melo bu. Hic belli olmaz. Bence performansinda bir artis var yavas yavas

041c7216647d11e297bf22000a1f9263_7.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Dany varken hala yabanci stoperin pesinden kosmak neden anlamiyorum!!!! Dany dunyanin sayili defans oyuncularinden biri olabilir 1 2 sene icinde yeterki devamli oyunatsin guvenilsin bir defans oyuncugda olabilecek tum iyi ozeliklere sahip sadece bazen risk aliyor o kadar onuda duzelimi 4/4 bi adam antepten degilde lilleden gelseydi nasil dusunurdunuz cok merak ediyorum

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

18.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club competition matches for another competing club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

- in the same competition for another club;

- or for another club that is currently in the same competition.

Vallah millet de ingilizce de yok. OYNAYAMIYOR NE ALEX NE CHEDJOU

GECELIM BASKA ADAMA

SAOL RENKDAS

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

:yenieek:
Dany varken hala yabanci stoperin pesinden kosmak neden anlamiyorum!!!! Dany dunyanin sayili defans oyuncularinden biri olabilir 1 2 sene icinde yeterki devamli oyunatsin guvenilsin bir defans oyuncugda olabilecek tum iyi ozeliklere sahip sadece bazen risk aliyor o kadar onuda duzelimi 4/4 bi adam antepten degilde lilleden gelseydi nasil dusunurdunuz cok merak ediyorum

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Sarı kırmızılıların Lille'in başarılı savunma oyuncusu Aurélien Chedjou ile büyük oranda anlaştığını açıkladı. Bülent Tulun'un bu transferi bitirmek üzere Fransa'da bulunduğunu belirtti.

Bu kim kardeşler ? Tanıyan gelsin beri. İyi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt