Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Schalke ile eşleştiğimiz gün %60 - %40 schalke avantajlı demiştim. O günden bugüne değişen şeyler var. Afellayın sakatlığı, Sneijderin transferi. ibre ihtimal eşitlendi diyebilirim. Sağlam bir sol bek alırsak %60 %40 biz avantajlı duruma geçeriz. ve büyük ihtimal bu işi arenada ilk maçta bitiririz.

satırlar ile saldıralım

Kasımpaşa maçında Selçuk'un 40 metrelik diagonal pasları görünce aklıma geldi. Burak 82 puan alıp şikeyle ikinci oldukları sene TS'de sağ kanat oynayıp 19 gol atmamış mıydı? Şöyle bir şey olur mu?

---------Muslera-------

Eboue-Semih-Dany-Riera

------Melo--Selçuk-----

Burak---Sneijder-Ahmet İlhan

---------Umut--------
sneijderin yaninda ahmet ilhan nedir ya:SS:

Kasımpaşa maçında Selçuk'un 40 metrelik diagonal pasları görünce aklıma geldi. Burak 82 puan alıp şikeyle ikinci oldukları sene TS'de sağ kanat oynayıp 19 gol atmamış mıydı? Şöyle bir şey olur mu?

---------Muslera-------

Eboue-Semih-Dany-Riera

------Melo--Selçuk-----

Burak---Sneijder-Ahmet İlhan

---------Umut--------

umut oynuyordu sağda , ayrıca o sezon trabzonspora karşı kurulan defanslarla bize bu sezon kurulan defanslar arasında dağlar kadar fark var bence, burak-umut birlikte oynamamalı

Fernandes: "Derbiden sonra Sneijder'in formasını ben alcam" Gökhan: "Hayır ben" Fernandes: "Kalk masadan, sana menemen yok" Gökhan: "Sie OÇ"

:D :D :D

Bu espriyi yazan bulan her kimse.. Allah belani vermesin iyimi. üstüme cay dökdüm....:SS: :asd:

luis suarez istanbuldamış fotosu bile var

https://icube.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2013/01/22/suarez-den-kafa-karistiran-ziyaret-2976760.Jpeg

suarez-den-kafa-karistiran-ziyaret-2976760.Jpeg

Doğuş Holding'in restaurantında yemek yemiş, yoksa??????

luiz suarez en az 50 milyon euro

Arkadaşlar şöyle 2-3 maçla gaza gelip oraya Ahmet İlhan filan yazıyorsunuz stopere Aykut'u filan istiyorsunuz üzülüyorum bari hayali bir şey yaparken en azından bu adamları düşünmeyin, Karabük'te okuyorum ne yazık ki içerdeki tüm maçlarını izledim bu sezon Ahmet İlhan bizde yedek bile olabilecek bir isim değil bu çok açık eğer alınsa Sercan Ceyhun Yiğit'ten öte gram gidemez bu kesin kalitesi kumaşı belli.

Transfer Nöbeti

Gstv Sneijder floryaya gelince yayına girermi

Gökhan Süzen Fernandes´i yamultmus :D Gözü mözü morarmis Fernandes´in diyorlar :D

gökhan süzen fernandesi yumruklamış :asd:

Beyler Tsubasa'nın en büyük rakiplerinden birisi , adı ne bilin bakalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt