Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

resmi site ne zaman sneijderi aciklayacak aldigi parayi merak ediyorum acikcasi, herkes baska birsey söylüyor...

TT Arena´da son durum

BBNY-8HCIAECulY.jpg

Offfffff beeeeaaa :)

Gel lan bjk :asd:

Luis Suarez neden Istanbul´daymis?

hic de degil, sadece kale onune atilan toplar da iyi cunku o toplari kontrol etmesine gerek kalmiyor sadece vurmasi lazim onda iyi evet

ama kanatlara acilan toplarda hic bir adamimiz yok, burak ta top tutamiyor baska oyuncuda yok

kanat oyuncusu yok dersen bunda katılırım ama Burak top kontrolüne de geliştirmeye başladı bana göre. kafa golü yok diyorduk çalıştı uğrastı H.Şükür vari kafa golleri attı.

Kendini geliştiriyor bu adam daha da iyi olacak şu anda hatalar yapsada

kanat oyuncusu yok dersen bunda katılırım ama Burak top kontrolüne de geliştirmeye başladı bana göre. kafa golü yok diyorduk çalıştı uğrastı H.Şükür vari kafa golleri attı.

Kendini geliştiriyor bu adam daha da iyi olacak şu anda hatalar yapsada

koskoca sifir top kontrolu, bunu gormemek icim kor olmamiz lazim

iyice uctunuz yaa... ne finali arkadas.... takim birinci kendini toparlamasi gerek.. kasimpasa maci ortada... bu sadece bu mac degil.. oynadigimiz son 13-14 mac ayni

evet. neden? sen eğer uefa kupanla övünüp büyüğüm diyor isen, ben de sana atletico'nun bizden daha fazla kupası var derim.(avrupa'da) eğer gelecekten bahsediyorsak, açıkçası ben çok umutluyum. gerçekten büyük bir kulüp olabiliriz. kendi içimizde değil ama dünya çapında. şuan kendi içimizde büyüğüz.

Hmmmm anladim.

Şu dakikadan itibaren Tevez sinerjisi başlatıyorum forumda. Avatarlara koyalım.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt