GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 24

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579K
Sayfa
24/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her şeyde biz objektifiz diyorsunuzda neden bu konuda objektif olamıyorsunuz? türkiye'nin en büyük takımıyız evet ama liverpool'dan da büyük değiliz. ayrıca kızılyıldız örneğide çok saçma olmuş.

Tamam o zaman gecmisi bosver simdiye bak ;) Chelsea de kac yil sampiyon olamadi ama simdi büyük kulüp..Ama benim sana demek istedigim sey Galatasaray hepsinden güclü büyük köklü bi kulüp bunu anlayamiosun sen!.Ayni Real Madrid gibi ayni Barcelona gibi Manchester gibi Milan gibi Juve gibi..Senin deyiminle Porto da bizden büyük kupasi var bizden daha cok ve A.Madrid de öyle..Oyle mi ?

Ne oldu.. Geçen gün 1.sınıf takımız dediğimde, 2000 senesini gösterdiğimde geçmiş diyordun.

Şimdi nasıl Liverpool'u geçmişini göz önünde bulundurup 1.sınıf takım olarak gösteriyorsun? Madem zamanımıza göre belli oluyor takımların sınıfı.. Galatasaray hertürlü Liverpooldan 2 gömlek üstün takımdır.

arkadaşım siz benim yazdıklarımı gerçekten okuyor musunuz? geçmişe bakarsan liverpool daha iyi diyorum fakat şuanki performansa bakarsan biz daha iyiyiz diyorum. anlatabildim mi? ayrıca liverğpool'dan büyükte değiliz bırakın bu duygusallığı.

chedjou-pieds-et-poings-lies.jpg

adam DAny ile Kamerun milli takimininda partnerler, en mantiklisi, zaten adam super hizli ve agresif, tam bizlik iste

Chedjou nasil bir oyuncu arkadaslar... aranizda takip eden varmi?? faydali olurmu

TT Arena´da son durum

BBNY-8HCIAECulY.jpg

Dünyanın en iyi pas atan oyuncularından 2 tanesi bizde şu an. (Sneijder ve Selçuk). Selçuk şimdiye kadar ülke içerisinde görebildikleriyle bu kadar geliştirmişti kendisini. Şimdi inanın 2 seviye daha atlayacak. Biz bile halı sahadan önceki gün güzel bir maç izlediğimizde bu ertesi gün futbolumuza yansıyordu. Şimdi Selçuk çok daha iyi olacak. Burağın LAZio daki araya kaçma olayına dönmesi lazım. Bitiriciliğini biraz daha geliştirmesi lazım. Amrabat soldan çok iyi çıkıyor. Sağ kanatta Hamit daha az topla oynayıp daha çok verkaçlı oynayacak. Bunları yazıyorum ama 3-4 maç sonra daha iyi anlayacaksınız olanları. Futbolcu 30 yaşında bile kendisini geliştirebilir azda olsa. Ümit Özat bile geliştirdi 30 undan sonra yani düşünün (yani en kazma adamlardan birisi diye örnek veriyorum)

İşte Sneijderin asıl maliyeti burada ortaya çıkıyor. Takımdaki diğer oyunculara bir örnek teşkil etmesi bile verilen parayı yarıya indirmiş gibi olur. Maliye bakancıklarına duyurulur....

Şimdi Sneijder'in en büyük özelliği ne ? Ceza alanı dışından çektiği şutlar..

Karşı takım faul yapsa şut çektirmemek için,, Selçuk ve Sneijder zaten penaltı atar gibi frikik tehditi olan oyuncular..

Zamanında HoojdonkTan çok ders almış frikiklerde belki de Selçuk kendisini daha da çok geliştirecek Sneijder sayesinde..

Transfer Nöbeti

Ne oldu.. Geçen gün 1.sınıf takımız dediğimde, 2000 senesini gösterdiğimde geçmiş diyordun.

Şimdi nasıl Liverpool'u geçmişini göz önünde bulundurup 1.sınıf takım olarak gösteriyorsun? Madem zamanımıza göre belli oluyor takımların sınıfı.. Galatasaray hertürlü Liverpooldan 2 gömlek üstün takımdır.

Birak onur tartisma adam herseye muhalefet olmak icin gelmis.. Bana sardi 5 dak once..

Hakan Delikanli vol.2 diyolla :)) :asd:

oha reklama baslamislar hemen Liw markasini övüyo Sneijder :D ..gelsin bonuslar diyo adam iyi yere dükkan acti :D

Adam aslında bu hastaneye geldiğim de bana iyi bakıldı hastane güzel diyor. Kadın çevirirken yolda gelirken Liv markasını görünce çok iyi bakılacağından emindim diyor :) hastane personeli çok çakal

Tamam o zaman gecmisi bosver simdiye bak ;) Chelsea de kac yil sampiyon olamadi ama simdi büyük kulüp..Ama benim sana demek istedigim sey Galatasaray hepsinden güclü büyük köklü bi kulüp bunu anlayamiosun sen!.Ayni Real Madrid gibi ayni Barcelona gibi Manchester gibi Milan gibi Juve gibi..Senin deyiminle Porto da bizden büyük kupasi var bizden daha cok ve A.Madrid de öyle..Oyle mi ?

evet. neden? sen eğer uefa kupanla övünüp büyüğüm diyor isen, ben de sana atletico'nun bizden daha fazla kupası var derim.(avrupa'da) eğer gelecekten bahsediyorsak, açıkçası ben çok umutluyum. gerçekten büyük bir kulüp olabiliriz. kendi içimizde değil ama dünya çapında. şuan kendi içimizde büyüğüz.

28 yaşında Hollanda milli takımının beyni 2010 da hak ettiği dünyanın en iyi futbolcusu ünvanını alamadı az bir farkla 4.oldu.Avrupanın en iyi orta sahası seçildi.Bonservisi 7-12 arasında yıllık kazancı abartılacak seviyede değil.Wesley Sneijder eğer İnterle kontrat sorunu olmayıp kadro dışı kalmasa Galatasaray da şampiyonlar liginde olup isim olarak da önemli bir futbolcu olmasa zor gelirdi Türkiye ye.Sneijder in alacağı parayı tartışmak sadece komedi.

Şimdi Sneijder'in en büyük özelliği ne ? Ceza alanı dışından çektiği şutlar..

Karşı takım faul yapsa şut çektirmemek için,, Selçuk ve Sneijder zaten penaltı atar gibi frikik tehditi olan oyuncular..

Zamanında HoojdonkTan çok ders almış frikiklerde belki de Selçuk kendisini daha da çok geliştirecek Sneijder sayesinde..

herşeye katılıyorum ama şelcuk dünyanın en iyi friki atan adamı .bence sneijderden daha iyi frikik atıyor.

AW: Transfer Nöbeti

transfermarkt bi defans oyuncusuna min. 12 milyon biciyorsa bu adam kötü olamaz :D düz mantij

Dany'den çok mu iyi bu cedju ? çok izlemedim ben bu herifi

daha iyi en azindan daha dengeli desek daha iyi olur, hem on libero de oynayabiliyor yani defans tan topla cikma becerisi de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri