GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 22

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579,5K
Sayfa
22/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş ben forma alıcam ama almadan önce formasını alacağım adamın tipini, şeklini, şemalini, antrenman performansını, lokositini vs ni bilmek isterim. Hakkım. :D

Abi altı üstü forma alıcan yav, kendine hayat arkadaşı ne bileyim eş falan seçmiyorsun :o

Git bas parasını, en iyisini verin lan diye atar yap :lol:

valla gereksiz yazdın ya yorumun aklıma geldi.

Sneijderin resmini senmi yaptinda bukadar aliniyorsun bilader, hayirdir?

Gereksiz felan degil..

bizim Resmi yayin organimiz orasi..

X birinin yaptigi resim eyvallah guzel resim.. ama kolundaki dovmenin yanlis yerde oldugunu gormeyip bu resmi kullaniyorsa benim takimimimin kanali bunu bildirin demem kadar dogal bisey yoktur..

senin reaksiyonun nekadar sacma ise bu yoruma benim reaksiyonumda o kadar normaldir inan bana..

simdi satasacak yer ariyorsan, etrafindaki insanlara takil ariza cikar benle ugrasma bizahmet.

Liverpool ingilterenin orta sinif takimi kac yildir artik büyüklügü falan kalmadi en son ne zaman sampiyon oldu ya da sampiyonluk yarisi icinde oldu hatirlayan??..

Adam sonucta hedefleri olan sampiyonlugu olan bi takima gitmek istemis belli ki yoksa Premier Ligde tottenham da performans olarak Liverpool kadar iyi ona giderdi en kötü..

Dün de tartisildi burda kesinlikle katilmiyorum.Hedefimiz var avrupada ilk 10 siz Liverpool dionuz hala ya yazik

hocam sizin kafanız mı güzel? ben diyorum ki geçmişe bakarsan liverpool galatasaray'dan daha iyidir ve birinci sınıf takımdır. fakat son senelerde kötü yönetilmelerinden dolayı iyi performans gösteremiyorlar. şuanki performansa göre biz daha iyiyiz ama liverpool'dan daha büyüğüz demen için ilk önce gidip şl kupasını 3-5 kez kazanman gerekiyor.

ne alakası var abi bana gel GS tv de sen yap dedilerde benmi gitmedim.

kötü yönetiliyor GS tv. Klube yakışan bir şekilde değil

Bence de en başarılı kulüp kanalı. Ve iki gündür oldukça başarılı yayın yapıyorlar. Bütün kanallarda zaten gs tv yayınladı.

Bence bizim taraftar bu kulübe çoğu zaman yakışmıyor ama ne yapacaksın (sözüm sana değil)

bu irmak %100 buradan yorumlari okuyup yayina cikiyor. o üc isimi yine buradan almistir

söyleyin, hanginiz Irmak Kazuksunuz? :D

Verildiyse Özür..

[video=youtube;stT_SGxH9ug]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stT_SGxH9ug[/video]

hocam sizin kafanız mı güzel? ben diyorum ki geçmişe bakarsan liverpool galatasaray'dan daha iyidir ve birinci sınıf takımdır. fakat son senelerde kötü yönetilmelerinden dolayı iyi performans gösteremiyorlar. şuanki performansa göre biz daha iyiyiz ama liverpool'dan daha büyüğüz demen için ilk önce gidip şl kupasını 3-5 kez kazanman gerekiyor.

Büyüklük sadece sampiyonluklarla olmaz arkadasim...Bir zamanlar da Kizilyildiz cok iyi takimdi;)..

Aramizdaki fark Liverpool böyle yillarca sampiyon olamayabilir ama biz eger öyle birsey yasarsak yikilir ortalik iste bu büyüklük farkidir.Türkiyenin en büyügünü Liverpoolla karsilastirmam ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt