GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 9)
Özgür Kızılaslan

Transfer Nöbeti (Arşiv 9) Sayfa 23

Özgür Kızılaslan ·

Cevap
9,4K
Okunma
579K
Sayfa
23/470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

twitter da boyuna chedjou ile anlaşmaya varıldı haberleri çıkıyor.

hocam sizin kafanız mı güzel? ben diyorum ki geçmişe bakarsan liverpool galatasaray'dan daha iyidir ve birinci sınıf takımdır. fakat son senelerde kötü yönetilmelerinden dolayı iyi performans gösteremiyorlar. şuanki performansa göre biz daha iyiyiz ama liverpool'dan daha büyüğüz demen için ilk önce gidip şl kupasını 3-5 kez kazanman gerekiyor.

Ne oldu.. Geçen gün 1.sınıf takımız dediğimde, 2000 senesini gösterdiğimde geçmiş diyordun.

Şimdi nasıl Liverpool'u geçmişini göz önünde bulundurup 1.sınıf takım olarak gösteriyorsun? Madem zamanımıza göre belli oluyor takımların sınıfı.. Galatasaray hertürlü Liverpooldan 2 gömlek üstün takımdır.

[video=youtube_share;btsKsQnfoYo]https://youtu.be/btsKsQnfoYo[/video]

Kardeşide iyi oyuncuymuş.

(çaktırmayın la aziz belki sulanır övün biraz)

********************* güvenin derim.

Fernandes: "Derbiden sonra Sneijder'in formasını ben alcam" Gökhan: "Hayır ben" Fernandes: "Kalk masadan, sana menemen yok" Gökhan: "Sie OÇ"

:D :D :D

Büyüklük sadece sampiyonluklarla olmaz arkadasim...Bir zamanlar da Kizilyildiz cok iyi takimdi;)..

Aramizdaki fark Liverpool böyle yillarca sampiyon olamayabilir ama biz eger öyle birsey yasarsak yikilir ortalik iste bu büyüklük farkidir.Türkiyenin en büyügünü Liverpoolla karsilastirmam ben.

her şeyde biz objektifiz diyorsunuzda neden bu konuda objektif olamıyorsunuz? türkiye'nin en büyük takımıyız evet ama liverpool'dan da büyük değiliz. ayrıca kızılyıldız örneğide çok saçma olmuş.

Dünyanın en iyi pas atan oyuncularından 2 tanesi bizde şu an. (Sneijder ve Selçuk). Selçuk şimdiye kadar ülke içerisinde görebildikleriyle bu kadar geliştirmişti kendisini. Şimdi inanın 2 seviye daha atlayacak. Biz bile halı sahadan önceki gün güzel bir maç izlediğimizde bu ertesi gün futbolumuza yansıyordu. Şimdi Selçuk çok daha iyi olacak. Burağın LAZio daki araya kaçma olayına dönmesi lazım. Bitiriciliğini biraz daha geliştirmesi lazım. Amrabat soldan çok iyi çıkıyor. Sağ kanatta Hamit daha az topla oynayıp daha çok verkaçlı oynayacak. Bunları yazıyorum ama 3-4 maç sonra daha iyi anlayacaksınız olanları. Futbolcu 30 yaşında bile kendisini geliştirebilir azda olsa. Ümit Özat bile geliştirdi 30 undan sonra yani düşünün (yani en kazma adamlardan birisi diye örnek veriyorum)

İşte Sneijderin asıl maliyeti burada ortaya çıkıyor. Takımdaki diğer oyunculara bir örnek teşkil etmesi bile verilen parayı yarıya indirmiş gibi olur. Maliye bakancıklarına duyurulur....

[video=youtube;mwdTUIYi658]https://www.youtube.com/watch?v=mwdTUIYi658[/video]

Bu adam varya. Bu çok başka bir oyuncu. Cuk diye oturacak heyecanını videodan bile hissedebiliyor insan. Ve altın harflerle yazacak ismini Galatasaray tarihine. demişti dersiniz..

Doğan Haber Ajansı’nın servis ettiği habere göre Beşiktaş’ta bugün yapılan antrenmanında yeni transfer Gökhan Süzen ve Manuel Fernandes yumruk yumruğa kavga etti.

2 gündür gs tv dehşet yayın yaptı. İtalya'dan canlı telefon bağladılar resimler ,röportajlar yayınladılar.

Bütün diğer kanallar 2 gündür gs tv yayınladı durdu. Bir tane 1 dakikalık röportaj verilmedi diye millet basmış kalayı yine.

Ne yapsalar ne etseler bazen kimseye yaranamıyorsun. Birazcık da övelim yahu hayata ne kadar negatif bakıyoruz.

Herkes oturmuş sadece klavyeden herşeyi eleştiriyor!

Serhat ulueren mod on

duydunmu gökmencim...

Serhat ulueren mod off

Of ya, Fifa 13 daha update girmemis :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri