Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedju bonservisi cok yüksek.Alex kıralanır.Şahsı tahmınım bu

senjder geldimi? :D anlaşmaa imzalanmadan inanmam :)

Afrika Kupası artık yaz döneminde yapılacakmış sıkıntı olmaz artık.

Benim dusumcem Sneijder super ara paslar atar dibine, ama bizde o toplara yetiscek kontrol etcek 1 tane adam bile yok, bari defansa adam aldiktan sonra bide hizli teknik kanat oyuncusu getirsek

Dany'den çok mu iyi bu cedju ? çok izlemedim ben bu herifi

Dany kadar özgüveni yüksek olmadığı için dany'den bu anlamda iyi. garanti oynamayı seviyor. arkadaşın söylediği gibi süper hızlı değil. standart bir hızı var. tek eksi yanı geriden oyun kurma konusunda sıkıntı yaşıyor. Ve bizde de bu tür bir oyuncuya ihtiyaç var. yani (geriden oyun kurma yeteneği standart üzeri olan bir oyuncuya.)

Benim dusumcem Sneijder super ara paslar atar dibine, ama bizde o toplara yetiscek kontrol etcek 1 tane adam bile yok, bari defansa adam aldiktan sonra bide hizli teknik kanat oyuncusu getirsek

Burak önüne atılan ara paslarda gayet iyi. o kadar da itin bi tarafına sokmayalım

bu arada arenanın basın tribünün ismini ''mehmet ali birand basın tribünü'' yapılacakmış.

Kolo toure gelcek içime doğdu :ka21:

o zemin nedir maşallah

Şimdi Sneijder'in en büyük özelliği ne ? Ceza alanı dışından çektiği şutlar..

Karşı takım faul yapsa şut çektirmemek için,, Selçuk ve Sneijder zaten penaltı atar gibi frikik tehditi olan oyuncular..

Zamanında HoojdonkTan çok ders almış frikiklerde belki de Selçuk kendisini daha da çok geliştirecek Sneijder sayesinde..

Hepsinden önemlisi adam iki ayağını da kullanıyor. Artık rakip defansın hafif sola kayayım şut açısını kapatayım ezberini bozacak bir oyuncumuz var. Tersten asar, hiç acımaz.

Burak önüne atılan ara paslarda gayet iyi. o kadar da itin bi tarafına sokmayalım

sadece kale onune atilan toplar da iyi cunku o toplari kontrol etmesine gerek kalmiyor sadece vurmasi lazim onda iyi evet

ama kanatlara acilan toplarda hic bir adamimiz yok, burak ta top tutamiyor baska oyuncuda yok

Kolo Toure - Chedjou - Alex bunlardan herhangi biri gelirse bile Ş.L'de Final bile imkansız değil iddaa ediyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt