Cevap: Transfer Nöbeti
Irmak, Alex'e göre Kolo Toure daha mantıklı diyor.
Irmak, Alex'e göre Kolo Toure daha mantıklı diyor.
Arkadaş ben forma alıcam ama almadan önce formasını alacağım adamın tipini, şeklini, şemalini, antrenman performansını, lokositini vs ni bilmek isterim. Hakkım.![]()
keske salman arslan da burda bizlerle olsaydi :sad007:
valla gereksiz yazdın ya yorumun aklıma geldi.
Kolo Toure gelsin, reistir
Liverpool ingilterenin orta sinif takimi kac yildir artik büyüklügü falan kalmadi en son ne zaman sampiyon oldu ya da sampiyonluk yarisi icinde oldu hatirlayan??..
Adam sonucta hedefleri olan sampiyonlugu olan bi takima gitmek istemis belli ki yoksa Premier Ligde tottenham da performans olarak Liverpool kadar iyi ona giderdi en kötü..
Dün de tartisildi burda kesinlikle katilmiyorum.Hedefimiz var avrupada ilk 10 siz Liverpool dionuz hala ya yazik
Bu gerçek hesabı mı bi tane daha hesap var @IrmakKazuk diye. Orada orjinal bu diğerleri yalan diyor
ne alakası var abi bana gel GS tv de sen yap dedilerde benmi gitmedim.
kötü yönetiliyor GS tv. Klube yakışan bir şekilde değil
Salman Arslan kim??
Salman Arslan kim??
bu irmak %100 buradan yorumlari okuyup yayina cikiyor. o üc isimi yine buradan almistir
söyleyin, hanginiz Irmak Kazuksunuz?![]()
hocam sizin kafanız mı güzel? ben diyorum ki geçmişe bakarsan liverpool galatasaray'dan daha iyidir ve birinci sınıf takımdır. fakat son senelerde kötü yönetilmelerinden dolayı iyi performans gösteremiyorlar. şuanki performansa göre biz daha iyiyiz ama liverpool'dan daha büyüğüz demen için ilk önce gidip şl kupasını 3-5 kez kazanman gerekiyor.
Irmak reyiz Alex, Toure, Chedjou 3 den biri diyor