Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder-Chedjou :cool:

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/01/sneijder_Chedjou22.jpg

Suanda elimizde daha iyisi yok.. Gokhan Inler gelmiyorsa Melo takimda herzaman olmali.. Gokhan Inlerde turk oldugundan isterim.. Yoksa Melo kadar yildirici degil..

Melo şu anda kendi yılmış durumda.

Yekta daha iyi performans gösteriyor Melo ya kıyasla

idman kacta?

gokhan inler omer toprak yada serdar tascıdan biri sonra robben al of of of tamam forvete istersens ercan yıldırımı koy yanlısıkla bile olsa gol atar :D

biz yanlış transfer duyumları ile ilgileniyoruz.

Melo' nun tartıştığı adamları araştırın stoper olanları

emrah yekta iyi futbolcu evet o konuda katiliyorum sana ama yekta melo arasinda tarz farki var,yektanin isiran top kapan pres yapan basan bir tarzi yok,yekta daha yumusak bilekli teknik oyuncu,sanki selcukun yedegi olur yekta oyun tarziyla,melo diarra veya essien tarzi oyun sitili var,oyle dusunuyorum kardes
eğer yanlış analiz yaptıysam düzelt abi ama Yekta oynadığı zaman Selçuk daha çok kendini göstermedimi bu sene?

Suanda elimizde daha iyisi yok.. Gokhan Inler gelmiyorsa Melo takimda herzaman olmali.. Gokhan Inlerde turk oldugundan isterim.. Yoksa Melo kadar yildirici degil..

Alper Potuk gelsin. Melo nereye isterse oraya gitsin. Alper çok acayip bir oyuncu. ve henüz 22 yaşında yanlış hatırlamıyorsam.

Transfer Nöbeti

Melo şu anda kendi yılmış durumda.

Yekta daha iyi performans gösteriyor Melo ya kıyasla

Katilmiyorum Emrah, Yekta bitek kayseri macinda iyi oynadi.. Ondada kayseri malum, tel tel dokuluyor.. Son Kasimpasa macini gordunmu? Melo cikti (kotuydu) Yekta girdi.. Yekta iyice batirdi..

arkadaş GSTV de kubilay türkyılmaz'ı veriyor. bir anda çok garip hissettim yav :( ah be kubi ne topçuydun sen... benim Galatasaray efsanelerimdendir kesinlikle :)

Alalım lan bunu, şu ifadeyle volkana şut attığını düşünsene:D

Maymun tribüne kaçar bekirle öpüşenin kucağına oturur:D

:asd::asd::asd::asd:

Volkanın hoşlandığı tipler bunlar.

[video=youtube;TfiIZ2JE5TU]https://www.youtube.com/watch?v=TfiIZ2JE5TU[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt