Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alıntılar birbirine girmiş :)

Takım olayında. Herkesin çocukken tuttuğu takım farklı oluyor bir takımda oynayınca o unutuluyor tabii. Arif Beşiktaş'lıydı ama sanmam yıllarca oynadıktan sonra Beşiktaş'ı içten destekleyebilisin.

Fenerbahçe'de Galatasaray'lı diye duyduğum iki isim Tuncay ve Gökhan Gönül var mesela. Ama bunlar takılınacak mevzular değil. Bir takım için sürekli ter dökünce orası olur yuvan.

bence yabanci hakkimizi solbek icin kullansinlar, stopere /Serdar Tasci lazim

koskoca Galatasaray da 1 tane dogru durust turk stoperi mi olur? (semih)

Sneijder'i geldiğinden beri herkes gibi takip ediyorum bu herif ligin anasını ağlatıcak hem futbola aç hem yatmaya gelmemiş çok belli :) arkadaşlarıylada tanışmış gstvden gördüğüm kadarıyla en çok muslera ile sohbet etme imkanı bulmus :)

sneijder antremana çıktımı peki resim var mı :)

Nihatin R.Madrid maçında attığı gol. Xabi Alonsoda Sociedadtaymış o zaman. Nihat gençken çok süratliydi ve çevikti. Yaş 30 civarı olunca bu çevikliği azaldı, oda asabileşmeye başladı.

GOLES DE NIHAT - YouTube

Beyler bu GSTV ne güzel olmuş lan, bi saattir kapatamıyorum :ask: Haberler, görüntüler, programlar, röportajlar. Kanalda hakatten gözle görülür derece de olumlu bi gelişme var. :)

dany'ye bak hiç istifini bozmuyor utanmasa "sneijder ayaktayken git bi koşu 250 gr peynir al gel" diyecek :D ne adam ya..

danynin dünya umrunda degil. fatih hoca defansta çalım yapma diyormuş. benim karakterim bu çalım atmak içimden geliyorsa atarım diyordu. herif başka dünyadan.:D

bence biz sunun farkina varamadik bu demektirki eger fatih hoca stoper e yabanci aliyorsa o zaman solbek yerli alicak baska caresi kalmiyor

Dany Afrikalı o da sorunlu bir çocukluk geçirmiştir kesin biraz kafasına göre yaşıyo :D

Muslera

Eboue Semih YERLi YABANCI

3 tane yabancı yeterli bu bölgelere bide stoperi yabancı alırsak bu sefer 4 yabancı hakkımızı defansda kullanmış oluruz buda bana göre çok olur...

orta sahamiz cok korkutucu oldu :) rakipler selcuk u kitlediklerinde pozisyona sokamiyorduk forvetlerimizi .. simdi iki kisiyi kitelemek zorunda kalicaklar.. o zamanda melo ve kanatlarimiz bosta kalicak isleri cok zooor :) aslinda iki kanat olsa soyle keita tarzinda, tadindan yenmiyecek takim olucaz :)

Galatasaray , Paris Saint Germain'li Alex, Manchester City'de forma giyen Kolo Toure ve Lille'de oynayan Chedjou ile ilgileniyor.

Kaynak : NTVSpor

kesinlikle 31 yas ve ustu olan ve 2 senedir dogru duzgun forma giyemeyen veya formsuz olan adam istemiyorum, adi ne olursa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt