Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;stT_SGxH9ug]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stT_SGxH9ug[/video]

izleyin iyi kapak yapmışlar.:ayatollah:

body.jpg

mükemmel:ayatollah:

Sen bu hızla devam edersen ceza alacaksın yine kanka. Demedi deme :D

haci nededimki? normal yaziyorum.. biktim la 24 saatte adam 20 kere roportaj verdi.. bide gazeteciler/muhabirler degisik bisey sorsa neyse.. devamli ayni taraftari nasil buldun bla bla..

kusasim geliyor artik..

inan bana

Wesley bile bikmistir, NET..

adam bikti, Birakinda ben Antremanima gideyim diyor.. haksizmi? Hakli.. adam bi topunu oynasin.. hafta sonu mac var diyoruz bu hengamede zor kadroya girer.. (Sneijderla alakali bisey degil)

montpeiller den mbwia yı da almışlar

adamlar piyasayi, interneti falan iyi takip ediyor, yohann cabaye'de 5 milyona gelmisti, demba - papiss

nerede ucuza iyi adam var aliyorlar. debuchy yine 6 milyona gelmisti

santon, tiote, bunlarda ucuza gelmis adamlar isi iyi biliyor, bizimkiler uyumak yerine gözünü acmali. (sneijder gelse bile benim bu fikrim hicbir zaman degismez)

haci nededimki? normal yaziyorum.. biktim la 24 saatte adam 20 kere roportaj verdi.. bide gazeteciler/muhabirler degisik bisey sorsa neyse.. devamli ayni taraftari nasil buldun bla bla..

kusasim geliyor artik..

inan bana

Wesley bile bikmistir, NET..

adam bikti, Birakinda ben Antremanima gideyim diyor.. haksizmi? Hakli.. adam bi topunu oynasin.. hafta sonu mac var diyoruz bu hengamede zor kadroya girer.. (Sneijderla alakali bisey degil)

Haklısın hafız. haklılığına birşey demedim. Böyle kaptırıp gidince sonu iyi olmuyor. Dost olarak uyarımı yapayım dedim :asd:

Newcastle yönetimi ultimate teamde fransa kadrosu kurmus onu gerceklestirmeye calısıyomus:asd:

Haklılığına birşey demiyorum abi. Böyle kaptırıp gidince sonu iyi olmuyor. banlanıyor :D

yok artik oyle kaptirmiyom Melihim..

sinirlenirsem birine.. umursamiyorum.. sadece yaziyorum.. kufursuz.. :) kafayi yedim haci 14 gun yedim.. allahtan Sneijder bittide.. Cezalar kaldirildi..

solbek ve stoper de lazım asıl ihtiyaçlarımız bunlar

bilmem doğru bilmem yanlış ama ferit paşa feneve suarez 'i alıyormuş daha önce de sow 'u almıştı.

Bundan sonra doğuş grubuna tek kuruş kazandırırsam haram zehir zıkkım olsun garanti bankasındaki kartlarım ve hesaplarımı iptal ettirmekten başlayacağım. doğuş grubunun hiçbir kanalını da izlemeyeceğim. bizden kazandığı paralarla ferit paşa fenere futbolcu alsın. oh ne güzel dünya.

bilmem doğru bilmem yanlış ama ferit paşa feneve suarez 'i alıyormuş daha önce de sow 'u almıştı.

Bundan sonra doğuş grubuna tek kuruş kazandırırsam haram zehir zıkkım olsun garanti bankasındaki kartlarım ve hesaplarımı iptal ettirmekten başlayacağım. doğuş grubunun hiçbir kanalını da izlemeyeceğim. bizden kazandığı paralarla ferit paşa fenere futbolcu alsın. oh ne güzel dünya.

yok ya ne alaka..

Ramsey icin reklam cekimine gelmis Suarez..

Katalog cekimi yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt