Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

suarez'i ferit şahenk değil türkiye'deki bütün feritler bir araya gelse getiremez

hocam mesele fenev'in kimi aldığı değil. bunu doğuş grubunun parasıyla alması. ferit paşanın 'da paraları bizden kazanması. (bizden derken kastım. birçok galatasaraylı gerek garanti bankası gerek audi ww gibi yollarla bu adama para kazandırması.)

kardeş koca doğuş grubu adamlar Protesto etsen ne olur :) Suarezin fenere gideebileceğini düşünmen bile çok garip ya neyse takılma sen bunlara.

ilk mesajdan belli ettin rengini , tebrik ediyorum seni.

böyle sanal truva yapmak isteyenlere hediyemiz Sneijder olsun.

rengini belli ettin derken neyi kastettin anlamadım. sanal truvalıkla da alakayı anlamadım. sen doğuş grubunda felen mı çalışıyorsun ??

hocam mesele fenev'in kimi aldığı değil. bunu doğuş grubunun parasıyla alması. ferit paşanın 'da paraları bizden kazanması. (bizden derken kastım. birçok galatasaraylı gerek garanti bankası gerek audi ww gibi yollarla bu adama para kazandırması.)

Sahasında kupa kaldırdığımın çoçuklarına koymus mu sneijder transferi sen onu söle hele bi ?

Acaba Schalke 04 taraftarı bu transfer hakkında neller düşünüyordur? Antu gibi Schalke forumu yokmu?

Michel Bastos'u bekliyorlar, o yüzden pek ilgileneceklerini zannetmiyorum. Iyi transfer falan diyorlar iste. Ne diyecek.

fener suarez'i mi alacakmış ahahahahaa güldürmeyin adamı :D

ya arkadaş şu transfer nöbetine mesaj sayısı az olan girmesin. ne bileyim 25 kadar. ya kuş oluyor-ya damga yiyor.

O değilde hala bonservisi ve alacağı parayı falan KAP'a bildirmediler. :D

renktaşlar menemenfedaspor'daki kavgada nolmuş kim dövmüş :D

bilmem doğru bilmem yanlış ama ferit paşa feneve suarez 'i alıyormuş daha önce de sow 'u almıştı.

Bundan sonra doğuş grubuna tek kuruş kazandırırsam haram zehir zıkkım olsun garanti bankasındaki kartlarım ve hesaplarımı iptal ettirmekten başlayacağım. doğuş grubunun hiçbir kanalını da izlemeyeceğim. bizden kazandığı paralarla ferit paşa fenere futbolcu alsın. oh ne güzel dünya.[/QUOTE

cok guldum sana renktas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt