Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ücretler hala açıklanmadı mı beyler ( bonservis + yıllık alacağı filan )

adamlar piyasayi, interneti falan iyi takip ediyor, yohann cabaye'de 5 milyona gelmisti, demba - papiss

nerede ucuza iyi adam var aliyorlar. debuchy yine 6 milyona gelmisti

santon, tiote, bunlarda ucuza gelmis adamlar isi iyi biliyor, bizimkiler uyumak yerine gözünü acmali. (sneijder gelse bile benim bu fikrim hicbir zaman degismez)

Bu isler biraz farkli orda ama. Adamlar oyuncuyu aliyor ama mesela diyelim emre colak seviyesinde aldiklari zaman. 3-4 sene egitiyorlar takimda hemde oynatiyorlar ve bu süre icinde bu aldiklari emre colak 4-5 yildizli adam oluyor. Büyük camialar öyle luxu yok cünkü basari icin sampionluklar icin oynuyorlar. Porto haric baska takim tanimiyorum ucuza alip hemde bu aldiklari oyuncular ile sampionluga oynayan. Portoda olamasin kolay kolay. adamlarin kaynaklari brezilya sayilir ki brezilyalilar portugisde yabanci sayilmiyor.

Resmi açıklamayı bu kadar geciktirdiklerine göre korku var galiba biraz.

Heyecandan açıklamayı unutmuşlardır.

B_09cb8da8413296ceee3d0f5ea1f5df46.jpg

B_14d8a3894c1b14bbbdc081cc401951bd.jpg

B_48dbcd90cea1507b0818154e12d48192.jpg

B_afde469e16c9c8114bbea6db9e1dfe82.jpg

ş.liginden elenmenizden ötürü gelen parayla sneijderi aldığımının çocukları

Luis suarezi alıyormusuz birde elmander yerıne fılan :D :D :D

tamam la şaka yaptım :D

Kadıköyde düğün Erzurumda balayı yaptığımın çocukları

yaw ben hala hiç bir şey anlamadım,sözleşme imzalamış adam hala kap ta çaıklam yok,ki o sözleşme imzalanmadan önce bildirilmeli aslında kap a.yani ben daha önce böyle bi şey hiç hatırlamıyorum varsa da.hala kap ta açıklama olmaması enteresan sırf bu yüzden bile ceza gelebilir.

yaw ben hala hiç bir şey anlamadım,sözleşme imzalamış adam hala kap ta çaıklam yok,ki o sözleşme imzalanmadan önce bildirilmeli aslında kap a.yani ben daha önce böyle bi şey hiç hatırlamıyorum varsa da.hala kap ta açıklama olmaması enteresan sırf bu yüzden bile ceza gelebilir.

şu açıklama ceza gelmesini engeller bence

https://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=256948

mutabakata varıldı dendi sonuçta

Sneijder herkesin önünde imza atmis, daha sorun olabilir diyenler var.

Ben bir disari cikip geleyim en iyisi.

o zm

..................sneijder....................

........suarez...............burak.........

çok güzel oldu lan

Sneijder yarın saat 12deki antremana çıkıcakmıs

beyler o degılde sıstem olarak 4-3-1-2 nasıl kaçar bize ya da 4-4-1-1 oynarız sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt