Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder oynamaya gelmis yatmaya degil. para da pek önemli degil onun icin cünkü aile profiline bakarsak futbol ailesinden gelme kendisi. Bunun üstüne kendisi futbol delisi ve anlatigi gibi interde son 2 yilda 6 hoca degimis ki cok karisik ortamda oynamak zorunda kalmis. Sabit hoca (fatih hoca) ve sabit systemde oynamaya basladiginda eminim ki ligin annasini aglatacak Sneijder. Dünya kupasida var seneye ki üst seviyede tutmak isteyecekdir formunu. Cocuk bosuna van gali aramadi gideyim mi oraya diye. En önemlisi ama dedigim gibi ailece futbol delisi olmalari. Umarim yanilmam bu analizimde.

Bence bizim başkanla Sneijder konuşabiliyorsa daha büyük başarı. :cool:

Bence herhangi bir insanı çok övmemek lazım arkadaşlar. İnsan sonuçta bu. Adnan Polat da çok iyi başlamıştı taraftara göre ama bir anda tepetaklak oldu herşey. Dikkatli olmakta fayda var.

Ne demişler, Ağaca dayanma kurur, İnsana güvenme ölür.

Bu adamları da bi getiremedik :asd:bazıları hala uçakta

Pires

Morientes

Rivaldo

Bastürk

Crespo

Gallardo

Kallon

Insua

Overmars

Riquelme

Nedved

Maniche

Emana

Overmars

A.Song

Drogba

Cordoba

Recoba

Postiga

Zarate

Gravesen

Carvalho

Toure

Heitinga

Kjaer

Taiwo

Mascherano

Alper

Ze Roberto

Ronaldinho

Reyes

Forlan

Eto'o

Baptista

Oliveira

Gilberto Silva

Bergkamp

Juninho

Serginho

Adrianho

Deco

Robinho

Klasnic

Geremi

fabiano

Figo

Rui Costa

Kily Gonzales

Locatelli

Nakamura

Davids

Viera

Sorin

Vieri

Lucio

Juan

Pandiani

Djalminha

Saviola

Zidane

Del Piero

Batistuta

v.Nistelrooy

Kallström

Arshavin

Rosicky

Ledesma

Kaka

Veron

Bence herhangi bir insanı çok övmemek lazım arkadaşlar. İnsan sonuçta bu. Adnan Polat da çok iyi başlamıştı taraftara göre ama bir anda tepetaklak oldu herşey. Dikkatli olmakta fayda var.

Ne demişler, Ağaca dayanma kurur, İnsana güvenme ölür.

Yönetim hatası yapabilir ama başkanın gücü belli, bu da bir gerçek.

sneijder oynamaya gelmis yatmaya degil. para da pek önemli degil onun icin cünkü aile profiline bakarsak futbol ailesinden gelme kendisi. Bunun üstüne kendisi futbol delisi ve anlatigi gibi interde son 2 yilda 6 hoca degimis ki cok karisik ortamda oynamak zorunda kalmis. Sabit hoca (fatih hoca) ve sabit systemde oynamaya basladiginda eminim ki ligin annasini aglatacak Sneijder. Dünya kupasida var seneye ki üst seviyede tutmak isteyecekdir formunu. Cocuk bosuna van gali aramadi gideyim mi oraya diye. En önemlisi ama dedigim gibi ailece futbol delisi olmalari. Umarim yanilmam bu analizimde.

anasını ağlatıcak ligin falan özellikle seneye :cool:

S.Aleykum renktaşlar..Hemen hemen en yoğun konu transfer nöbeti olduğu için buraya yazıyorum..Bilen arkadaşlar vardır belki...Taksim Hacıosman hattında makinistlik yapıyorum...En son fener maçında trende olan bir şeyi sizlerle paylaşıcam...Nerden çıktı şimdi birden diyebilirsiniz..Malum maç günleri trenler baya yoğun oluyor..Biz makinistler için çok sıkıntılı yorucu geçiyor maç zamanları..Neyse konuya geliyorum...Eziklerle maç günü seyrantepede trenden indikten sonra ağlayan bir kız vardı..İnerken bizim taraftarlr birkaç kişi elliyordu resmen.. ..Bi sorun olup olmadığını sordum..Trende bizim taraftarlar tarafından elli tacize uğradığını öğrendim..Gördüğüm doğruydu yani... Hepimizin annesi kardeşi eşi dostu sevgilisi kullanıyor bu ulaşım araçlarını..Sizden ricam çevrenizde böle olaylara tepkisiz kalmamanız...En yoğun katılımcı bu konuda olduğu için buraya yazdım..Sıksık değişik zamanlarda alıntılayıp diğer renktaşlarıda uyarmanızı istiyorum...Bizlere her maç zaten ana bacı trende küfür ediliyor..Utanıyorum o şerefsizlerden..Okumak için vaktini harcayan tüm renktaşlarıma teşekkkür ederim...

Pires

Morientes

Rivaldo

Bastürk

Crespo

Gallardo

Kallon

Insua

Overmars

Riquelme

Nedved

Maniche

Emana

Overmars

A.Song

Drogba

Cordoba

Recoba

Postiga

Zarate

Gravesen

Carvalho

Toure

Heitinga

Kjaer

Taiwo

Mascherano

Alper

Ze Roberto

Ronaldinho

Reyes

Forlan

Eto'o

Baptista

Oliveira

Gilberto Silva

Bergkamp

Juninho

Serginho

Adrianho

Deco

Robinho

Klasnic

Geremi

fabiano

Figo

Rui Costa

Kily Gonzales

Locatelli

Nakamura

Davids

Viera

Sorin

Vieri

Lucio

Juan

Pandiani

Djalminha

Saviola

Zidane

Del Piero

Batistuta

v.Nistelrooy

Kallström

Arshavin

Rosicky

Ledesma

Kaka

Veron

shakiri :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

S.Aleykum renktaşlar..Hemen hemen en yoğun konu transfer nöbeti olduğu için buraya yazıyorum..Bilen arkadaşlar vardır belki...Taksim Hacıosman hattında makinistlik yapıyorum...En son fener maçında trende olan bir şeyi sizlerle paylaşıcam...Nerden çıktı şimdi birden diyebilirsiniz..Malum maç günleri trenler baya yoğun oluyor..Biz makinistler için çok sıkıntılı yorucu geçiyor maç zamanları..Neyse konuya geliyorum...Eziklerle maç günü seyrantepede trenden indikten sonra ağlayan bir kız vardı..İnerken bizim taraftarlr birkaç kişi elliyordu resmen.. ..Bi sorun olup olmadığını sordum..Trende bizim taraftarlar tarafından elli tacize uğradığını öğrendim..Gördüğüm doğruydu yani... Hepimizin annesi kardeşi eşi dostu sevgilisi kullanıyor bu ulaşım araçlarını..Sizden ricam çevrenizde böle olaylara tepkisiz kalmamanız...En yoğun katılımcı bu konuda olduğu için buraya yazdım..Sıksık değişik zamanlarda alıntılayıp diğer renktaşlarıda uyarmanızı istiyorum...Bizlere her maç zaten ana bacı trende küfür ediliyor..Utanıyorum o şerefsizlerden..Okumak için vaktini harcayan tüm renktaşlarıma teşekkkür ederim...

Doğrusunuz.

Bunun takımla alakası yok. Bu şerefsizlik.

saygı bizden

Pires

Morientes

Rivaldo

Bastürk

Crespo

Gallardo

Kallon

Insua

Overmars

Riquelme

Nedved

Maniche

Emana

Overmars

A.Song

Drogba

Cordoba

Recoba

Postiga

Zarate

Gravesen

Carvalho

Toure

Heitinga

Kjaer

Taiwo

Mascherano

Alper

Ze Roberto

Ronaldinho

Reyes

Forlan

Eto'o

Baptista

Oliveira

Gilberto Silva

Bergkamp

Juninho

Serginho

Adrianho

Deco

Robinho

Klasnic

Geremi

fabiano

Figo

Rui Costa

Kily Gonzales

Locatelli

Nakamura

Davids

Viera

Sorin

Vieri

Lucio

Juan

Pandiani

Djalminha

Saviola

Zidane

Del Piero

Batistuta

v.Nistelrooy

Kallström

Arshavin

Rosicky

Ledesma

Kaka

Veron

İçime en çok Gallardo oturmuştu, o zaman internet her evde yokru bende cafeye gideceğim hergün ya dadışarıya çıkarken bilerek yolu uzatır kırtasiyelerin önünden geçer gazete başlıklarına bakardım gelmiş diye.. öyle heycan oluştururdum kendime.. Hayalimde ki başlıkta hep buydu; 10'un adı Gallardo.

İçime en çok Gallardo oturmuştu, o zaman internet her evde yokru bende cafeye gideceğim hergün ya dadışarıya çıkarken bilerek yolu uzatır kırtasiyelerin önünden geçer gazete başlıklarına bakardım gelmiş diye.. öyle heycan oluştururdum kendime.. Hayalimde ki başlıkta hep buydu; 10'un adı Gallardo.

zamanında fotomaç benim hayatımı çok kararttı:sad007:

Yönetim hatası yapabilir ama başkanın gücü belli, bu da bir gerçek.

Her ne kadar ülkemizde çok fazla bilinmese de Ünal Aysal enerji sektöründe avrupanın önde gelen isimlerinden biri , son yıllarda ülkemizin ve dünyanın büyük iş adamları hep enerji sektörüne yatırım yapmaya başladı eeeee Ünala baba bu işi eskiden girdiği için sektörün eski kurtlarından , Ünal Aysal ın bizim başımızda en az bir dönem daha kalması gerçekten dünyanın en büyük 10 takımından biri olmamız için şart

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
fb.1907 - 22.01.2013 19:08[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Lütfi Emenike´nin menejerine ülkeye gelmesi halinde hapse gireceğini söylemiş

Ayrıca Montpeiller başkanında da şike davasının sonuçlamadığını Fenerbahçenin ceza alacağını ve paralarının bu yüzden ödenmeyeceğini söylemiş yazıyorlar [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

hahahaha harbi bunlarda beyn yok :lol:

onu yapanların ben ta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt