S.Aleykum renktaşlar..Hemen hemen en yoğun konu transfer nöbeti olduğu için buraya yazıyorum..Bilen arkadaşlar vardır belki...Taksim Hacıosman hattında makinistlik yapıyorum...En son fener maçında trende olan bir şeyi sizlerle paylaşıcam...Nerden çıktı şimdi birden diyebilirsiniz..Malum maç günleri trenler baya yoğun oluyor..Biz makinistler için çok sıkıntılı yorucu geçiyor maç zamanları..Neyse konuya geliyorum...Eziklerle maç günü seyrantepede trenden indikten sonra ağlayan bir kız vardı..İnerken bizim taraftarlr birkaç kişi elliyordu resmen.. ..Bi sorun olup olmadığını sordum..Trende bizim taraftarlar tarafından elli tacize uğradığını öğrendim..Gördüğüm doğruydu yani... Hepimizin annesi kardeşi eşi dostu sevgilisi kullanıyor bu ulaşım araçlarını..Sizden ricam çevrenizde böle olaylara tepkisiz kalmamanız...En yoğun katılımcı bu konuda olduğu için buraya yazdım..Sıksık değişik zamanlarda alıntılayıp diğer renktaşlarıda uyarmanızı istiyorum...Bizlere her maç zaten ana bacı trende küfür ediliyor..Utanıyorum o şerefsizlerden..Okumak için vaktini harcayan tüm renktaşlarıma teşekkkür ederim...