Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

barosu gönderirsek sneijder bedavaya gelmiş olur bize...

ger sneıjderı alıp defansa takvıye yapılmazsa çok büyük hayal kırıklıgı olur

Arena Aslanı ‏@ArenAslani

Ünal Aysal: Çok iyi bir takımımız var. Ama eksiklerimiz var ise gerekeni yaparız.

o eksik eksikler olduysa güzel.stoper ve solbek geliyo demektir.

Birkaç mevkide eksiğimiz var ama 1 tane stoper alıp transfer dönemi kapatırsak bence yeterli olur.

Sezon sonuna kadar Riera ile devam ederiz. Semih veya Dany'in yanına tecrübeli birisini alırsak süper olur,

Türk olarak; Serdar Taşçı

Yabancı; Tery, Lescot, Toure, Chedjoue

Arena Aslanı ‏@ArenAslani Ünal Aysal'ın davetiyle yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Fatih Terim Les Ottomans Otel'de yemekteler.

Retweeted by ardogani

Aysal baba patlatacak daha bir FLASH!

:sgr: :sgr:

işte birleştirici kucaklayıcı başkan bu adam gerçekten sorun istemiyor ve olmaması içinde elinden gelenin fazlasını yapıyor helal olsun büyük başkanıma Allah seni başımızdan eksik etmesin başkanımm

çok güldüm yav:)))bu Sadri in çilesi nedir:)
428292_397533583673860_2078953687_n.jpg

hahahah cok iyi yapmislar :D

[video=youtube;stT_SGxH9ug]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stT_SGxH9ug[/video]

doğrusu stoper,solbek ve yabancı bi kanat lazım bize...kontenjan sorun tabi ama ujfanın sözleşmesi feshedilir,baros son gün olsa dahi gönderilebilir.GS önemli sonuçta.

Sezon sonu iskeletin Muslera-Eboue-Sneijder olmasini istiyorum ben. Görüldügü gibi Amrabat yetersiz bir adam, Dany her nekadar bir türlü idare etse ve iyi niyetli olsa dahi en fazla yedek olabilir, Melo'da bu sene kötü, Elmander vasat, Baros-Ujfalusi zaten gidecek. Riera'da 31 yasina girecek. Yaz sezonu cok saglam 3 yabanci transferi bekliyorum ben. Dany yedek olarak kalabilir, Amrabat'a 4 milyon ve üzeri teklif gelirse hemen gönderilmelidir.

Günün flaş bağlantısı

rfo52Un.jpg

Sözleşmeye imza atılan kalemin akrabalarıyla görüştüm, hepsi çok mutlu olduklarını söylediler. Kalemin dedesi (en sağda) torunumla gurur duyuyorum böyle bir imzada yer alabildiği için dedi.

clarisse le işi pişirmişiniz doğru mu la?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt