Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sezon sonu iskeletin Muslera-Eboue-Sneijder olmasini istiyorum ben. Görüldügü gibi Amrabat yetersiz bir adam, Dany her nekadar bir türlü idare etse ve iyi niyetli olsa dahi en fazla yedek olabilir, Melo'da bu sene kötü, Elmander vasat, Baros-Ujfalusi zaten gidecek. Riera'da 31 yasina girecek. Yaz sezonu cok saglam 3 yabanci transferi bekliyorum ben. Dany yedek olarak kalabilir, Amrabat'a 4 milyon ve üzeri teklif gelirse hemen gönderilmelidir.

aynen : )

Kolo Toure Cl'de oynadığını bildiğim halde gelmesini istemem.

Fatih Terim'in de 30 yas üzeri bir adam isteyecegini zannetmiyorum, 2 ay sonra 32 yasina girecek ve 2 sezondur forma giymiyor.

Transfer döneminde Fener'le adi gecen Rolando'nun hala iyi bir tercih olabilecegini düsünüyorum ben, henüz 27 yasinda ve mac eksigi olmazsa tas gibi stoper.

Porto'da 1 mac forma giymemis daha, devre arasi degerinin cok altinda alinabilir, hala bir taliplisi de yok galiba.

Ama ben hala yerli istiyorum, Serdar gelsin..

serdar taşçı,m'bengue ve yabancı bi kanat çok iyi olur

vallahi şimdiden maç heycanı sardı beni. takımda pozitif olarak etkilenecek inşallah.

alabilceğimiz bi yabancı kanat yok mu ya ? bi liste yapsanız.. ne olur ne olmaz.daha süre var.ihtiyaç da var.

Fatih Terim'in de 30 yas üzeri bir adam isteyecegini zannetmiyorum, 2 ay sonra 32 yasina girecek ve 2 sezondur forma giymiyor.

Transfer döneminde Fener'le adi gecen Rolando'nun hala iyi bir tercih olabilecegini düsünüyorum ben, henüz 27 yasinda ve mac eksigi olmazsa tas gibi stoper.

Porto'da 1 mac forma giymemis daha, devre arasi degerinin cok altinda alinabilir, hala bir taliplisi de yok galiba.

Ama ben hala yerli istiyorum, Serdar gelsin..

Bu garip değil mi ?

Almanlar (Schalke 04) bile anlamış ;

'' Wesley yatmak için gitse Katar'a, Rusya'ya giderdi. Hakkıyla oynar GS'de :o ''

Chelsea'nin hala Marko Marin'i hangi akla hizmet transfer ettigini anlamadim ben sahsen, alman liginde ezikleri oynayan bir adama okadar bonservis verilmez, EPL'de hic oynamayacagi belliydi. Beyin yoksa para da yaramaz bkz. Abramovitch, aferdersiniz ama hayvan gibi harcamalar yapip duruyor ama tesadüfen ve savunma yaparak kazandigi sampiyonlar ligi kupasi disinda eli yüzü düzgün bir basarisi yok. 2005-2006 iki sene üst üste iyi gitmisti, gerisi yok. 10 senede bu az tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt