Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

---------Burak------

Arda :( ----------Keita :(

--------Sneijder----

-----Selçuk--Melo---

Carlinhos---------Eboue

-----Yerli--Semih---

-------Muslera----

Arkadaşlar sinan gokayca denen adam 3-4 gün önce fransadan a.c. yazmıştı hatırlayanlar var mı o tweeti ? Aurélien Chedjou ismi ile birebir uyuyor.Bence öyle ya da böyle adam biliyor.Yazdıktan 2-3 sonra ismi çıktı Chedjou'nun..

Bu yangın ile yazdığın son iki mesaja bak forumda kalitenin neden düştüğünü daha iyi anlarsın..

Uzatmak istediği birşey varsa sabaha kadar uzatırım ben merak etme..

Mesajlarınla provake etmeyeceksin bu forumda kalitenin yükselmesi için... hani sana göre senin yorumun bulut üstüymüş ya burdaki yorumlara göre..

Özür dilemek en büyük erdemliktir.. Bir dene istersen...

Bu yangını LİSELİLER yaktı diyorsun ya hani sen o güzel düşüncelerine bu hayatta yaşamaya devam et..

Renkdaş haklısın kusura bakma.

Arkadaşlar sinan gokayca denen adam 3-4 gün önce fransadan a.c. yazmıştı hatırlayanlar var mı o tweeti ? Aurélien Chedjou ismi ile birebir uyuyor.Bence öyle ya da böyle adam biliyor.Yazdıktan 2-3 sonra ismi çıktı Chedjou'nun..

ne chedjou su ya baskan ve t direkktor yalanladi resmi siteden.

tamam arkadaslar haklısınız ıcımız yanıyor uzuntumuz buyuk bundan sonra gereklı tedbırler alınır umarım...can kaybı yokmus bunuda sukur dıyelım....hatta yonetım yemekteydı gstv demec verıyorlardı sımıdı neredeler acaba...

yahu bu mbengue'yi ilk bildiren twitter'dan bir duyumcuydu, kimdi o acaba bilen varmi ?

Faruk Mercan ‏@farukmercan

Galatasaray Üniversitesi
'ndeki yangin üzücü... Prof. Beril Dedeoglu ile konuştum. "Yangın benim odamdaki elektrik kontağından çıktı" dedi...

Biraz azalttılar gibi ama hala yanmaya devam edio,kültürümüz yanıp kül oluyor resmen,acayip moralim bozuldu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt