Transfer Nöbeti (Arşiv 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız birşeyi belirtmeden geçemeyeceğim, ben avatarımı değiştirmesem Sneijder gelmezdi :D

Bu sadece fikirlerinizi öğrenmek amacıyla paylaştığım bir yorum aman bir anda galeyana gelmeyelim , yalancı çıkmayayım :)

Renktaşlar an itibariyle şöyle bir şey görseniz resmi sitede tepkiniz ne olurdu ;

öldürücü pasları buragı bıle sasırtır

valla bu burak cok sanslı adam selcuk vardı,şimdi senıjderde var ,gel keyfm gel

bence selcugun performansıda aratacak,artık kucakta oynamayacagı kesın

bu yıl butun maçlarda selcuga onelem aldılar hep kaleye yuzunu dondurmedıler

sımdı yapsınlarda goreyım

ayriyetten bizim sağ kanat ve sol kanatda işlevsiz olunca haliyle selçuk pek bişey yapamadı. melo anca toparlanıyo.ama şimdi çok farklı olur.selçuk asist yapar,uzaktan dakar,ne bilyim cezahası içinde gezinir.hamit müspet bi ivme yakalar.şıno her derde deva.tabi alıncak bi stoper ve solbek bizi tam bi takım yapar.

Bu sadece fikirlerinizi öğrenmek amacıyla paylaştığım bir yorum aman bir anda galeyana gelmeyelim , yalancı çıkmayayım :)

Renktaşlar an itibariyle şöyle bir şey görseniz resmi sitede tepkiniz ne olurdu ;

Melih bunları yapmamanı öneriyorum, insanlar transferler konusunda aşırı duygusal, ha üstte galeyana gelmeyelim vs yazmışsın. Ama insanın gözlerine direk resim geliyor. Bir an acaba diye çıldırcak gibi oluyor.. Sonradan yukarıya yada aşağıya ne yazsan önemsiz.

Ha buraya birşey yazmayanlar bile küfürü basıyolar yazdığını okuyunca, ben ne senin ne başka taraftarımızın küfür yemesini istemem.

renkdaslar , bugün ankara kızılay store'a uğrayan oldu mu ? dün gittiğimde formaların bedeni yoktu , bugün uğrayamadım ben.

Bu yangın olayı tüm neşemi kaçırdı.İllah bir pislik çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt